Meclis'te ittifak

Okuduğunuz haber
SEÇİMİN KAYBEDENİ DEĞİLİZ!

Yerköy'de Yılmaz dönemi

Anasayfa   /    Siyaset    /    Seçimin kaybedeni değiliz!

Seçimin kaybedeni değiliz!

Bağımsız Belediye Başkan adayı Kazım Arslan, seçim sonuçlarını değerlendirdi. 'Bu yolda galiptir mağlup' diyerek ortaya çıkan tabloyu özetleyen Arslan, kendisine destek verenlere de teşekkür etti. 

SİYASET      02 Nisan 2019 - 20:49     0

Seçimin kaybedeni değiliz!

31 Mart Mahalli İdareler Yerel Seçimlerinde rakibi AK Parti adayı Celal Köse karşısında seçimi kaybeden Dr. Kazım Arslan, düzenlediği basın toplantısı ile seçim sonuçlarını değerlendirdi.


AK Parti İl Başkanı Çelebi Dursun’u ötekileştirme ve kamplaştırma yapmakla sulayan Arslan, zafer sarhoşluğu ile ihanet söylemlerinde bulunulmasına tepki gösterdi.

Bağımsız Belediye Başkan adayı Kazım Arslan, seçim sonuçlarını değerlendirdi. 'Bu yolda galiptir mağlup' diyerek ortaya çıkan tabloyu özetleyen Arslan, kendisine destek verenlere de teşekkür etti. 
“Yozgat’taki bir takım parti yöneticilerinin zafer sarhoşluğu ile ihanet ve hain edebiyatı üzerinden siyaset yapmalarını doğru bulmuyorum” diyen Arslan;
“Bugün itibari ile belediye kazanılmıştır ama ortada çok büyük bir başarı yoktur. Kazanan arkadaşa da başarılar diliyorum, inşallah başarılı hizmetlerin altına imza atar.

Yozgat’ta iktidar partisi kadar oy almış bir bağımsız hareket var. Burada en büyük memnuniyetim şudur. Yozgat’ın bütün kesimlerini, bütün siyasi görüşten insanları bir araya toplayan hareket olmuştur. Zorlama ittifaklar vardır seçim stratejisi gereği. Ama Yozgat’ta hiçbir zorlama olmaksızın halk kendi ittifakını oluşturmuş. Sevdiği insanın etrafında gönül verdiği insanın etrafında topyekün Yozgat sevdiği insanın etrafında sadece Yozgat’a hizmet düşüncesi ile birleşmiştir. Bunun çok iyi değerlendirilmesi kanaatindeyim. Bundan sonra Yozgat’ta halkın, milletin iradesini yok sayarak siyaset yapmak mümkün değildir. Bu mesajın ne olduğunun iyi okunması ve anlamak zorundadırlar. Şayet bunu yapmayıp bunu bir mağlubiyet, galibiyet meselesi ile karşısındaki insanları ötekileştirmeye kimsenin hakkı yok.”


Yozgatlılara da teşekkür eden Kazım Arslan; “Bana yüce bir hareketin önderliğini yapma fırsatını verdi. İyiki böyle bir hareketin içerisinde olmuşum” diye konuştu.

2 Nisan 2019 Salı tarihinde eklendi ve 458 kez okundu

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ

FOTO GALERİ

Yozgat

Yozgat Haber

Yozgat Son Dakika

Yozgatspor