Rektör ataması Haziran'da!

Okuduğunuz haber
SARIKAYA'DA ÇITA YÜKSEK!

Taşkın'dan zam açıklaması

Anasayfa   /    Güncel    /    Sarıkaya'da çıta yüksek!

Sarıkaya'da çıta yüksek!

Sarıkaya ilçe Belediyesi yaptığı başarılı çalışmalarla ilçenin her alanda gelişmesine önemli katkılar yapıyor.

GÜNCEL      17 Mayis 2023 - 17:08     0

Sarıkaya'da çıta yüksek!

Sarıkaya Belediye Başkanı Av. Ömer Açıkel’in başarılı çalışmaları ile bölgenin en fazla gelişen ilçeleri arasına giren ve her konuda önemli ataklar yapan Sarıkaya ilçesi tam anlamıyla çağ atladı. Yeni Belediye binasında hizmet vermeye başlayan, park ve meydan çalışmaları ile farklı bir görüntüye bürünen Sarıkaya’nın turizm gelirlerinin de artması ile gelişme konusunda çok daha sağlam adımlar atmasına kesin gözüyle bakılıyor.

Sarıkaya ilçesi Ömer Açıkel’in ikinci dönem Belediye başkanlığı sürecinde her alanda ciddi gelişmeler yaşadı.

Turizmde, sosyal ve kültürel alanlarda bugüne kadar yapılan çalışmaları geride bırakan Ömer Açıkel başkanlığındaki Sarıkaya Belediyesi, şehrin gelişmesi için de önemli adımlar attı. Belediyeciliğin sadece kaldırım, yol yapmak olmadığını gösteren ve hizmet standardını her geçen gün yükselten Sarıkaya Belediyesi, yeni hizmet binasına da geçti. İkinci döneminde yaptığı çalışmalarla ilçeyi bölgenin en fazla gelişen ve dikkat çeken konumuna getiren Başkan Açıkel’in çalışmaları seçim sonuçlarına da direkt olarak yansıdı. Yozgat’ın ilçeleri arasında MHP en fazla yüksek oy’u Sarıkaya’da alırken, Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde de Cumhur adayı Recep Tayyip Erdogan’a en yüksek destek veren ilçelerden biri de Sarıkaya oldu.

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ

FOTO GALERİ

Yozgat

Yozgat Haber

Yozgat Son Dakika

Yozgatspor