Aydıncık Heyeti Külliye'de

Okuduğunuz haber
SARIKAYA İBO SHOW'DA

Sorgun yenilgiyle kapattı!

Anasayfa   /    Güncel    /    Sarıkaya İbo Show'da

Sarıkaya İbo Show'da

Yozgat'ın ünlü sanatçısı Mümin Sarıkaya ünlü sanatçı İbrahim Tatlıses'in Star TV'de saat 20.00'de yayınlanacak ve birbirinden ünlü isimlerin yer alacağı programına konuk olacak.

GÜNCEL      27 Subat 2021 - 14:18     0

Sarıkaya İbo Show'da

Yaşadığı talihsiz olayın ardından yeniden ekranlara dönen ve birçok ünlü sanatçıyı konuk eden İbo Show 15. bölümü bugün akşam Star TV'de saat 20/.00'de yayına girecek. Yozgat'ın son dönemlerde yetiştirdiği ünlü sanatçılardan biri olan Mümin Sarıkaya, Safiye Soyman, Faik Öztürk, Davut Güloğlu ve Sevcan Orhan'ın da konuk olacağı gecede birbirinden güzel şarkılarını seslendirecek. Yapımcılığını Poll Production ve Global Medya’nın üstlendiği; her hafta birbirinden ünlü isimlerin ağırlandığı programda, unutulmaz bir gece yaşanacak. Koronavirüs günlerinin en fazla şarkısı Ben Yoruldum Hayat'la bir kez daha zirve yapan Sarıkaya'nın uzun bir aranın ardından ekranlara çıkacak olmasının, Yozgat halkının da programa olan ilgisini arttırması bekleniyor. 
 

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ

FOTO GALERİ

Yozgat

Yozgat Haber

Yozgat Son Dakika

Yozgatspor