Yozgat'ın kaybedecek zamanı yok!

Okuduğunuz haber
ŞAMPİYONLUK MAÇINA DAVET

Kitleyi kilo sandılar!

Anasayfa   /    Spor    /    Şampiyonluk maçına davet

Şampiyonluk maçına davet

Bozokspor Hentbol Takımı Başkanı Cenker Doğan, düzenlediği basın toplantısında Yozgat’ı temsil ettiklerini ve Yozgat’ın takımına sahip çıkmasını istedi. Cumartesi güünü oynanacak olan Güneysu maçına tüm sporseverleri davet eden Doğan, Yozgat'ın artık sporda adını duyurma zamanın geldiğini ifade etti.

SPOR      13 Mart 2019 - 15:17     0

Şampiyonluk maçına davet

Hentbol Erkekler Birinci Ligi’nde şampiyonluk maçına çıkacak olan Yozgat Bozokspor’un Başkanı Cenker Doğan, düzenlediği basın toplantısında sporseverlere seslendi. Cumartesi günü Rize Güneysu takımı ile oynayacakları şampiyonluk maçına tüm Yozgatlıları davet eden Doğan, “Biz Yozgat için önemli bir misyon üstlendik. Şampiyonluğa giden yolda verilecek destek bu misyonu tamamlama konusunda bize önemli güç verecektir” dedi.

Bozokspor Hentbol Takımı Başkanı Cenker Doğan, düzenlediği basın toplantısında Yozgat’ı temsil ettiklerini ve Yozgat’ın takımına sahip çıkmasını istedi.

TAKIM TÜM YOZGAT’IN

Doğan, “Bir şehir sadece yol ve kaldırım mıdır? Su ve elektrik midir? Bir şehre ruh vermek nedir? Aidiyet hissi nedir? Aşk ile sevgi ile samimiyetle çalışmak nedir?

Afrin’de memleket için beka nöbeti tutan polis kardeşimiz ile Diyarbakır’da görevli memur arkadaşımız ile İstanbul’daki Bursa’daki hemşerimizi buluşturan ve bunların yüreklerinin aynı anda aynı heyecanla ve büyük bir gururla genç sporcumuz Nuri ile Mito ile beraber atmasını sağlayan ve bu haklı gururu yaşatan takımın adıdır Bozokspor.

Bozokspor, Yozgatımıza adeta ruh vermiştir hareket kazandırmış heyecan yaratmıştır. Şimdi süper lige yeniden çıkmamızın arifesinde burada buluştuk. Diyoruz ki Süper Lig en çok Bozokspor’a yakışır. Afrin’de, Almanya’da, Avusturya’da, Fransa’da, Hollanda’da her nerede Yozgatlı varsa bugün artık bu takım onlarındır. Bu işler çilesi bol kişisel kazancı ise olmayan işlerdir. Zaten spor iş değil bir memleket bir sevda bir samimiyet meselesidir” dedi.

ÇİFTE ŞAMPİYONLUK YAŞATMAK İSTİYORUZ

Yozgat’ın sportif alanda hakettiği yere gelmesi için gayret gösterdiklerine değinen Doğan, Cumartesi günü Saat: 11.00’de şampiyonluk maçına çıkacaklarını ifade etti.

Doğan, “Yozgatspor’umuz ve Bozokspor’umuzun el ele gönül gönüle bir üst lige çıkmasını heyecanla bekliyoruz. Az kaldı şehrimize çifte şampiyonluk hediye etmek şehrimizi taçlandırmak bizim boynumuzun borcudur. Şampiyonluk günü şehrimizi düğün evine çevirmek de taraftarlarımızın hemşerilerimizin görevidir. Allah bu çifte mutluluğu memleketimize yaşatmayı nasip etsin” ifadelerini kullandı.

 

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ

FOTO GALERİ

Yozgat

Yozgat Haber

Yozgat Son Dakika

Yozgatspor