Hizmet-İş'ten Kandil mesajı

Okuduğunuz haber
ŞAMPİYONLUĞA İNANIYORUZ

Çekerek'te yüzler gülüyor

Anasayfa   /    Spor    /    Şampiyonluğa inanıyoruz

Şampiyonluğa inanıyoruz

Yozgatspor Kulübü Başkanı Kazım Arslan, yaşanılan onca sıkıntıya rağmen sezon sonunda şampiyonluk ipini göğüsleyeceklerini söyledi.

SPOR      18 Mart 2022 - 16:52     0

Şampiyonluğa inanıyoruz

Yozgatspor Kulübü Başkanı Kazım Arslan, yaşanılan onca sıkıntıya rağmen sezon sonunda şampiyonluk ipini göğüsleyeceklerini söyledi. Takımda bulunan herkesin taşıdığı sorumluluğun farkında hareket ettiğini belirten ve Yozgatlıların da bu çabaya destek olması gerektiğini belirten Başkan Arslan, yaptığı açıklamada şu görüşlere yer verdi: "Ligin son dönemecindeyiz ve insallah kalan 4 haftanın sonunda hep birlikte bir büyük sevinci birlikte yaşamayı diliyorum. Öncelikle bu hafta sonu oynayacağımız Sorgun Belediyespor ve devamında oynanacak Osmancık, Bağlum ve Mucur maçlarında takımımıza başarılar diliyorum.
İnşallah galibiyet ve 3 puanlar bizim olsun. Takımımızın bu zorlu 4 karşılaşmayı kazanıp bize büyük bir sevinç yaşayatacağına inanıyorum.
Bugünlere kolay gelinmedigi herkesin malumudur. Ancak insallah bizler zoru başarmayı seven ve bunun için gayret eden bir takımız. 
Başkanından yönetimine, teknik heyete, futbolcularına, tüm kulüp çalışanlarına ve taraftarına kadar herkesin böyle bir inanç içerisinde olduğuna inanıyorum.
Herkes sorumluluğunun farkındadır.
Ara transfer döneminde ve öncesinde ilk başlangıçtaki kadroya nispetle bazı değişiklikler olmuş ve hocamızın istediği doğrultuda yapılan 8 adet yeni transferle takımımız daha güçlenmiştir.
Bunu da ikinci yarıda oynadığımız ilk dört karşılaşmada alınan neticelerle net bir şekilde gördük.
4 maçımız kaldı. İnsallah kendi işimizi kendimiz görüp, bu kalan maçları kazanarak, diğer takımların alacağı neticelerle ilgilenmeden hedefimize ulaşacağız.
Mazeretlerin, ama ve fakatların arkasına sığınmadan yonetim olarak görevimizi en iyi şekilde yapmaya çalıştık ve çalışıyoruz. 
Başta hoca ve futbolcularımız olmak üzere takımımız üzerine düşeni en iyi şekilde yapmaya çalışmış ve çalışmaktadır.
Sorunlar her yerde oldugu gibi elbette vardır ve olacaktır. Ayrıca aşılmayacak sorun da yoktur.
Ama bizler yonetiminden, hocasına, futbolcusuna ve tum calışanlarına kadar takım olarak  inançla, azimle, kararlılıkla bunların üstesinden gelecegiz. 
İnandık ve başarmamak için hiç bir mazeretimiz olmadığının farkındayız. 
Başta hocamız ve futbolcularımız olmak üzere takımıma güveniyorum.
İnanıyoruz ve insallah birlikte başaracağız.

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ

FOTO GALERİ

Yozgat

Yozgat Haber

Yozgat Son Dakika

Yozgatspor