Yozgatspor'a AK destek!

Okuduğunuz haber
ŞAMPİYONLAR YOZGAT'A GELİYOR

Üniversitede şenlik zamanı

Anasayfa   /    Spor    /    Şampiyonlar Yozgat'a geliyor

Şampiyonlar Yozgat'a geliyor

Romanya'nın başkenti Bükreş'te gerçekleştirilen Avrupa Şampiyonası'nda altın madalya kazanarak göğsümüzü kabartan Rıza Kayaalp ve Atakan Yüksel mutluluklarını hemşerileri ile paylaşacak.

SPOR      26 Nisan 2019 - 21:25     0

Şampiyonlar Yozgat'a geliyor

Yozgat Güreş Eğitim Merkezi’nde yetişen ve halen kariyerlerini ASKİ Spor Kulübü’nde sürdüren, elde ettikleri başarılarla Türk’ün gücünü tüm dünyaya bir kez daha gösteren Rıza Kayaalp ile Atakan Yüksel hemşerileri ile buluşmak için Salı günü Yozgat’a gelecekler. Romanya’nın başkenti Bükreş’te yapılan, Türkiye’nin 6 altın, 2 gümüş ve 8 bronz olmak üzere toplam 16 madalya kazanarak tarih yazdığı Avrupa Şampiyonası’nda kürsünün zirvesine çıkan ve göğsümüzü kabartan iki sporcumuz için Salı günü saat 12.00’de Cumhuriyet Alanı’nda program düzenlenecek. Gençlik Spor İl Müdürlüğü tarafından hazırlanan organizasyonla İl Yöneticileri tarafından karşılanacak olan iki sporcumuza hediyeler verilerek, elde ettikleri başarılar nedeniyle teşekkür edilecek.

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ

FOTO GALERİ

Yozgat

Yozgat Haber

Yozgat Son Dakika

Yozgatspor