Tiyatro Sürmeli perde diyecek

Okuduğunuz haber
ŞAMPİYON SORGUN

Ahlatçı'dan 19 Mayıs kutlaması

Anasayfa   /    Spor    /    Şampiyon Sorgun

Şampiyon Sorgun

Yozgat u-15 Ligi'nin Çekerek'te oynanan final maçında Yozgat Belediyespor'u 1-0 mağlup eden Sorgun Belediyespor şampiyonluk turunu atmayı başardı.

SPOR      17 Mayis 2023 - 17:42     0

Şampiyon Sorgun

Gençlerin spora kanalize olmaları, daha fazla maç yaparak tecrübe kazanmaları ve geleceğin yıldızları açısından büyük önem taşıyan U-15 Ligi müsabakaları final maçıyla sona erdi. 5 takımın katılımı ile düzenlenen ligin son maçında Sorgun Belediye spor Yozgat Belediye Bozokspor’u 1-0 yenerek şampiyonluk ipini göğüsledi.

Yozgat Belediyesi Bozokspor, Sorgun Belediye spor, Yapıtur 66 Yozgatspor, Boğazlıyan Belediyespor Yerköy Volkanspor takımlarının katılımı ile düzenlenen U-15 Ligi müsabakaları tamamlandı. Sorgun Belediyespor’un oldukça çekişmeli ve zevkli geçen müsabakanın ardından Yozgat Belediyesi Bozokspor’u 1-0 yenerek şampiyonluk kupasını müzesine götürürken, diğer takımlar da lige kattıkları renkle teşekkürü hak ettiler.

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ

FOTO GALERİ

Yozgat

Yozgat Haber

Yozgat Son Dakika

Yozgatspor