Kitleyi kilo sandılar!

Okuduğunuz haber
ŞAMPİYON BOZOKSPOR

Köse'den vizyon toplantısı

Anasayfa   /    Spor    /    Şampiyon Bozokspor

Şampiyon Bozokspor

Yozgat Bozokspor sahasında konuk ettiği Rize Güneyspor'u 31-26 yenerek bitime iki hafta kala şampiyonluk ipini göğüsledi.

SPOR      16 Mart 2019 - 17:33     0

Şampiyon Bozokspor

Hentbol Erkekler Birinci Ligi’nde bu sezon sergilediği performansla alkışlanacak bir başarı hikayesine imza atan ve Yozgat’ın spordaki ötelenmişliğini, ezilmişliğini üzerinden atmasına yardımcı olan Yozgat Bozokspor, şampiyonluk coşkusunu taraftarıyla yaşadı. Sezon başından bu tarafa çekiştiği rakibi Rize Güneyspor’u sahasında 31-26 yenerek şampiyonluk turunu atan ve Süper Lige adını yazdıran ekibimiz bu sevinci maç bitimiyle doyasıya kutladı. Taraftarıyla sarmaş dolaş olan ekibimizin Yöneticileri, teknik heyeti ve oyuncularını bağırlarına basan taraftar Rıza Kayaalp Kapalı Spor Salonu’nu Şampiyon Bozokspor tezahüratları ile inletti. Bitime iki hafta kala alınan bu sonuç spor basınında da yankı uyandırdı. 

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ

FOTO GALERİ

Yozgat

Yozgat Haber

Yozgat Son Dakika

Yozgatspor