İstikbal Mobilya takdir topladı

Okuduğunuz haber
ŞAHİN'DEN DEV DESTEK

Keven'den maske yardımı

Anasayfa   /    Güncel    /    Şahin'den dev destek

Şahin'den dev destek

Hayırsever İşadamı Bilal Şahin, 'Biz Bize Yeteriz' kampanyasına 720 bin TL destek vereceğini açıkladı.

GÜNCEL      31 Mart 2020 - 17:11     0

Şahin'den dev destek

Yozgat ve İstanbul Kraft Torba Ambalaj Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Şahin, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın başlattığı "Biz Bize Yeteriz Türkiyem" kampanyasına fabrika personeli adına 720 bin lira katkıda bulunacağını belirtti.

Koronavirüs salgını dolayısıyla ülke genelinde marka olmuş bazı fabrikalar işçilerine ücretsiz izin verip farklı kısıtlamalara giderken Hayırsever İşadamı Bilal Şahin’in işçileri adına 720 Bin Lira destekte bulunması Yozgatlılar tarafından bir kez daha takdirle karşılandı.

koronavirüs salgını dolayısıyla pek çok işletmenin işçi çıkarma yada ücretsiz izin verme yoluna gittiğini vurgulayan Şahin, “Yozgat ve İstanbul Kraft Torba Ambalaj Grubu olarak işçilerimize ne olursa olsun kimseyi işten çıkarmayacağımızı söyledik. Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın "Biz Bize Yeteriz Türkiyem" kampanyasını başlatması üzerine işçilerimiz de bu kampanyaya destek olmak için birer maaşını gönüllü olarak bağışlamak istediklerini bildirdi. İşçilerimizin bu davranışı beni çok duygulandırdı." dedi.

İşçilerin göstermiş olduğu duyarlı davranışından dolayı çok mutlu olduğunu ve duygulandığını söyleyen Şahin, "Yönetim kurulu olarak işçilerimizin bu duyarlı davranışına bir jest yaparak maaşlarından hiçbir kesinti yapmadan onlar adına 720 bin lira bağış yapma kararı aldık. İnşallah bizim bu desteğimiz diğer işadamlarımıza da örnek teşkil eder." diye konuştu.

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ

FOTO GALERİ

Yozgat

Yozgat Haber

Yozgat Son Dakika

Yozgatspor