Ajans proje bekliyor

Okuduğunuz haber
ŞAHİN TEPESİ YENİDEN

Ramazan'da Allah'tan reva mı?

Anasayfa   /    Güncel    /    Şahin Tepesi yeniden

Şahin Tepesi yeniden

Yozgat Belediye Başkanı Celal Köse ve meclis üyelerinin de ortak kararı doğrultusunda Nohutlu Tepesinin ismi Şahin Tepesi olarak değiştirildi. 

GÜNCEL      21 Mayis 2019 - 19:46     0

Şahin Tepesi yeniden

Yozgat Belediye Başkanı Celal Köse ve meclis üyelerinin de ortak kararı doğrultusunda Nohutlu Tepesinin ismi Şahin Tepesi olarak değiştirildi. Yozgat’ın önceki dönem belediye başkanı Yusuf Başer tarafından yaptığı katkılar sebebiyle hayırsever İşadamı Bilal Şahin’in ismi verilen Nohutlu Tepesi ve restoranı daha sonra Kazım Arslan’ın başkanlığı döneminde Nohutlu Tepesi olarak değiştirilmişti. 31 Mart seçimlerinde Belediye Başkanı seçilen Celal Köse, gazetemize yaptığı kısa açıklamada; marifetin iltifata tabi olduğunu belirterek, Bilal Şahin’in Yozgat’a kazandırdığı hizmetlerin sadece merkezle sınırlı olmadığı il genelinde köylere varana kadar hizmetleri olduğunu söyledi. Onlarca Yozgatlı zengin iş damının olduğunu  vurgulayan Köse, “Bunlardan hangileri Yozgat’a ne kazandırmış ne yatırımları olmuştur. Bu anlamda şehrimize yatırım yapan bir çivi çakan başımızın tacıdır. Bilal Bey onlarca hizmeti karşılıksız şehrimize memleketine kazandırdı.  Başka şehirlere de yapabilirdi. Ama yapmadı ve bir beklenti içerisine girmedi. Bizlerinde elbette Bilal Bey gibi değerlere sahip çıkmamız gerekir” diye konuştu.

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ

FOTO GALERİ

Yozgat

Yozgat Haber

Yozgat Son Dakika

Yozgatspor