Futbolculara özel program

Okuduğunuz haber
SAAT 21.00'DE BALKONLARDAYIZ!

Temizlikte örnek oldular

Anasayfa   /    Sağlık    /    Saat 21.00'de balkonlardayız!

Saat 21.00'de balkonlardayız!

Sağlık çalışanlarına destek vermek için başlatılan Balkonlardayız etkinliği bugün de tüm Türkiye genelinde gerçekleştirilecek.

SAĞLIK      21 Mart 2020 - 20:32     0

Saat 21.00'de balkonlardayız!

Sağlık Bakanı Koca'nın koronavirüse karşı yoğun mesai harcayan sağlık çalışanlarını TBMM'de milletvekillerine alkışlatması üzerine "sağlık çalışanlarının alkışlanması" yurt genelinde kitlesel etkinliğe dönüştü. Bu kapsamda saat 21.00 yurt genelinde etkinlik saati olarak belirlendi. Başta Ankara, İstanbul ve İzmir olmak üzere belirlenen saatte birçok il ve ilçede vatandaşlar, evlerinin pencere ve balkonlarında sağlık çalışanlarını dakikalarca alkışladı.

Vatandaşın sağlığı için kendi sağlığını hiçe sayan ve mesai mefhumu tanımadan çalışan sağlık çalışanlarına destek olmak için bugün 21.00’de yine balkonlarda olacağız.

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ

FOTO GALERİ

Yozgat

Yozgat Haber

Yozgat Son Dakika

Yozgatspor