Sedef Meclis Kurulu'na seçildi

Okuduğunuz haber
ROMA HAMAMI TAKİPTE

Şehitlik'te duygusal tören

Anasayfa   /    Güncel    /    Roma Hamamı takipte

Roma Hamamı takipte

Kültür ve Turizm Bakanlığı Kültür Varlıkları ve Müzeler Genel Müdürlüğü yetkilileri tarihi Roma Hamamı'nda incelemelerde bulundu.

GÜNCEL      09 Nisan 2021 - 16:09     0

Roma Hamamı takipte

Tarihi Roma Hamamı’nın turizme kazandırılması için başlatılan ancak bir türlü sonuçlanamayan çalışmalara bir yenisi daha eklendi. 3 bin yıllık tarihine ve dünyada sadece iki tane bulunmasına rağmen çevresindeki yapılaşma ve gereken değerin verilmemesi nedeniyle bakir kalan tarihi hamamda bundan 2 yıl önce başlatılan ancak yarım kalan çalışmaların başlatılması için yeniden düğmeye basılması bekleniyor.

Kültür ve Turizm Bakanlığı Kültür Varlıkları ve Müzeler Genel Müdür Yardımcısı Sayın Seyit Ahmet Arslan, İl Kültür Turizm Md. Hüseyin Çiftçi, Yeni Anadolu Madencilik Gn. Md. Yrd. Kemal Kazan ve beraberlerinde bulunan proje ekibi tarihi Roma Hamamı’nda incelemelerde bulunarak çalışmalar hakkında istişarede bulundular.

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ

FOTO GALERİ

Yozgat

Yozgat Haber

Yozgat Son Dakika

Yozgatspor