OSB'de 2000 ruhu!

Okuduğunuz haber
RIZA KAYAALP MÜŞAVİR OLDU

Yozgat cazibe merkezi olacak

Anasayfa   /    Spor    /    Rıza Kayaalp Müşavir oldu

Rıza Kayaalp Müşavir oldu

Gençlik ve Spor Bakanlığı'nda açık bulunan Spor Müşavirliğine, olimpiyat ikincisi, Dünya ile Avrupa şampiyonu hemşehrimiz milli güreşçi Rıza Kayaalp atandı.

SPOR      24 Haziran 2020 - 13:47     0

Rıza Kayaalp Müşavir oldu

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın imzasıyla yayımlanan atama kararlarına göre, Gençlik ve Spor Bakanlığı'nda açık bulunan Spor Müşavirliğine, olimpiyat ikincisi ve Dünya ile Avrupa şampiyonu milli güreşçi Rıza Kayaalp atandı. Henüz çok genç yaşta olmasına rağmen kırılmadık rekor bırakmayan, 4 kez Dünya Şampiyonluğu, 10 kez Avrupa Şampiyonluğu ve bir kez de Olimpiyat ikinciliği madalyası alan, daha birçok turnuvada zirveye çıkarak göğsümüzü kabartan Rıza'nın böylesine önemli bir göreve getirilmesi spor camiasında olduğu kadar Yozgat'ta da büyük sevinçle karşılandı. Olimpiyat Şampiyonluğu'nu kazandıktan sonra minderlere veda etmeye hazırlanan, çok genç yaşta kendisini çok önemli bir makamda bulan Rıza'yı Yozgat halkı önümüzdeki yıllarda Spor Bakanı olarak da görmek istiyor. 

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ

FOTO GALERİ

Yozgat

Yozgat Haber

Yozgat Son Dakika

Yozgatspor