Bozokspor rehavet atacak

Okuduğunuz haber
REKABETİ ARTTIRACAĞIZ

Yapılan zam yetersiz!

Anasayfa   /    Spor    /    Rekabeti arttıracağız

Rekabeti arttıracağız

Yozgatspor Teknik Direktörü Feridun Dündar, ikinci yarı öncesinde izleyecekleri yol haritasını açıkladı.

SPOR      03 Ocak 2023 - 18:47     0

Rekabeti arttıracağız

Yozgatspor Teknik Direktörü Feridun Dündar, takım içi rekabeti arttırmanın kaliteyi getireceğini açıkladı. İlk  kamp döneminde sanki takımı hiç kurmamış gibi hareket edeceklerini ve oyuncuların lige yeni başlıyor gibi çalışmalarını sağlayacaklarını belirten Dündar, "Oluşacak rekabet ortamı ikinci yarıda istediğimiz hedeflere ulaşmamızı sağlayacaktır” dedi.

Yozgatspor’un ikinci yarı için yapacağı hazırlık sürecinde tüm oyuncuların kadroda sürekli yer bulacak gibi çalışması sağlanacak.

KALİTEYİ GETİRİR

Takımın önce alt sıralardan uzaklaşması, ardından da sezon başında belirlenen hedefler mücadele etmesinin yolunu kamp dönemlerinin çok iyi değerlendirilmesi ile mümkün olacağını savunan Yozgatspor Teknik Direktörü Feridun Dündar, bu süre zarfında herkesin takıma girmek adına çok çalışmasını sağlayacaklarını açıkladı. Bunun takım içi rekabeti arttıracağına ve kaliteyi beraberinde getireceğine dikkat çeken Dündar, "Eksikliklerini ortadan kaldıran bir takımın çok daha iyi yerlere gelmesi zor olmayacaktır" diye konuştu.

ZAMAN ÇOK ÖNEMLİ

Zamanın kendileri için çok kıymetli olduğunu ve çok iyi kullanmak durumunda olduklarını ifade eden Dündar, açıklamalarını şöyle sürdürdü: "Zaman bizim için çok kıymetli. Tüm olumsuzlukları ortadan kaldırmak açısından çok çalışmaktan başka yolumuz yok. Böyle olduğu zaman zaten eksiklikler kendiliğinden ortadan kalkar ve hedefe ulaşma yolunda avantaj elde ederiz."

 

HER BAKIMDAN

HAZIR OLMALIYIZ

Hazırlık maçlarına da fazlasıyla önem verdiklerini kaydeden Dündar, konuşmasını şöyle tamamladı: “Kamp dönemlerinde fırsat bulduğumuz zaman hazırlık maçları yapacağız ki, bu maçlar hatalarımızı, zaaflarımızı görmek açısından çok iyi bir gösterge olacak. Çok farklı bir galibiyet alırsın, takım süper dersin ancak öyle değil. Başarılı olmak için sadece fiziksel ve teknik açıdan yeterli olmak sizi istediğiniz hedeflere ulaştırmıyor. Zihinsel açıdan da çok iyi hazırlanmanız gerekiyor.”

 

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ

FOTO GALERİ

Yozgat

Yozgat Haber

Yozgat Son Dakika

Yozgatspor