Masterler'den MHP'ye ziyaret

Okuduğunuz haber
REHAVETE YER YOK!
Anasayfa   /    Sağlık    /    Rehavete yer yok!

Rehavete yer yok!

Korona haritasında turuncudan maviye dönüldüğü için normalleşme sürecinin başladığı Yozgat'ta tedbirler elden bırakılmıyor.

SAĞLIK      03 Mart 2021 - 16:21     0

Rehavete yer yok!

Korona haritasındaki durumu turuncudan maviye geçtiği için normalleşme adımlarının atılmaya başlandığı Yozgat’ta Valilik, ipin ucunu bırakmamak ve muhtemel bir sıkıntının ortaya çıkmasını önlemek için daha önceden uygulanan maske denetimine yeniden başlanmasına karar verdi. Şehrin çeşitli noktalarında görevli memurlar tarafından kurulan barikatta maske konusunda vatandaşlar uyarılırken, mesafe konusuna da riayet edilmesi hatırlatıldı. Vatandaşların maske konusunda oldukça hassas oldukları Yozgat’ta iki gündür işyerlerine yapılan denetimlerde de rehavetin muhtemel bir artışı beraberinde getireceği belirtilerek, alınan kararlara harfiyyen uyulmasının gerekliliğine  dikkat çekildi. Her ne kadar normalleşme adımları atılsa da daha önce yayınlanan haritalardaki sayıların yükselmiş olması da dikkatlerden kaçmadı.

 

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ

FOTO GALERİ

Yozgat

Yozgat Haber

Yozgat Son Dakika

Yozgatspor