Şehir şampiyonluğa inanmış!

Okuduğunuz haber
PROJE YARIŞI!

Meclis'te vedalaşma

Anasayfa   /    Siyaset    /    Proje yarışı!

Proje yarışı!

Başkan adayları Yozgat’ı geleceğe taşıyacak çalışmalarını birer birer kamuoyuyla paylaşıyor

SİYASET      05 Mart 2019 - 21:22     0

Proje yarışı!

Gazetemizin başkan adaylarının projelerini açıklamakta geciktiğine yönelik haberinin ardından adaylar proje yarışına girdi. Mevcut Belediye Başkanı ve bağımsız aday Kazım Arslan’ın halen devam eden ve daha önce açıkladığı projeleriyle önde olduğu yarışa AK Parti adayı Celal Köse şehrin vizyonunu değiştirebilecek Topçu Göleti projesiyle giriş yaparken, MHP adayı Mehmet Erdemir Spor Kompleksi projesiyle dikkatleri üzerine çekmeyi başardı.

Yıllardır hem genel hem de yerel seçimlerde tercihini iktidardan yapmasına rağmen şehircilik konusunda beklentilerin altında kalan Yozgat’ı geleceğe taşımak için seçilecek belediye başkanına oldukça ağır sorumluluklar düşecek.

Yozgat seçmeni tarihin en renkli seçimlerine tanıklık edeceği 31 Mart öncesinde oy’unu kime vereceği konusundaki seçimini kimden yana yapacağını muhtemelen şehrin ufkunu açabileceğini inandığı adaydan yana yapacak. Belediye Başkanlığı döneminde yaptığı çalışmalarla dikkat çeken ve şu an için de geleceğe yönelik projeleri hazır olduğu için bu konuda bir adım önde olan Kazım Arslan’ın önündeki tek handikap olarak bağımsız olarak seçimlere giriyor olması gösteriliyor. İktidarın adayı Celal Köse de yavaş yavaş neler yapacağını vatandaşlara anlatmaya, reklam panolarında paylaşmaya başladı.

KÖSE’DEN TOPÇU GÖLETİ PROJESİ

​AK Parti Belediye Başkan Adayı Celal Köse Topçu Göleti mevkiine mesire alanı ile sera ve botanik bahçe kuracaklarını söyledi. Köse, “Vatandaşlarımızın ailesi ve misafirleri ile birlikte piknik yapıp dinlenebileceği, eğlenebileceği, spor yapabileceği, hafta sonu açık alanda güneşin ve yeşilin keyfini çıkarabileceği, içerisinde sosyal tesisleri barındıran ve ücretsiz toplu taşıma imkanının olacağı bir mesire alanını topçu göleti etrafında uygulayıp vatandaşlarımızın hizmetine sunacağız” dedi.

ŞEHRİMİZE İSTİHDAM SAĞLAYACAĞIZ

Köse, “Şehrin istihdamını artırmak amacıyla, hanım kardeşlerimizin de çalışabileceği şehrimizin peyzaj çalışmalarında kullanılacak bitkilerin üretilebileceği sera ve botanik bahçeler kuracağız. Şehrimizin istihdamını artırmak amacıyla şehrimizin yol ve kaldırım çalışmalarında kullanılacak kilit parke ve bordür üretim tesisi kuracağız. Belediye ekonomisine katkı sağlayacağız. Yeni Organize Sanayi Bölgesinin Yozgat’ımıza kazandırılmasını hızlandıracağız. Süt üretim tesisinin faaliyete geçirilmesini hızlandıracağız. İstihdamı ve üretimi artırıcı her türlü girişime destek vereceğiz. Ticaret ve Meslek odaları ile uyumlu bir şekilde çalışacağız” diye konuştu.

 

 

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ

FOTO GALERİ

Yozgat

Yozgat Haber

Yozgat Son Dakika

Yozgatspor