Polis güvenin teminatı

Okuduğunuz haber
POLİS TEŞKİLATI 176 YAŞINDA
Anasayfa   /    Güncel    /    Polis Teşkilatı 176 yaşında

Polis Teşkilatı 176 yaşında

Türk Polis Teşkilatı'nın 176'ıncı yıldönümü etkinlikleri pandemi ve soğuk gölgesinde kalmasına rağmen sıcak ve bir o kadar da duygusal görüntülere sahne oldu.

GÜNCEL      10 Nisan 2021 - 15:48     0

Polis Teşkilatı 176 yaşında

Türk Polis Teşkilatı’nın 176’ıncı kuruluş yıldönümü pandemi ve soğuk havanın gölgesinde kalsa da yine de Teşkilat mensupları, bu gurur ve onur gününü doyasıya kutladılar. Polis Haftası kutlamaları kapsamında Cumhuriyet Alanı’nda bulunan Atatürk Anıtı’na çelenk konularak başlayan 176’ıncı yıldönümü kutlamamaları kapsamında İl Emniyet Müdürü Murat Esertürk, Yozgat Polis Meslek Eğitim Müdürü Zafer Kişi ve beraberindeki heyet daha sonra Yozgat Şehitliği’nde düzenlenen törene iştirak etti. Vali Ziya Polat’ı makamında ziyaret ederek gururu paylaşan İl Emniyet Müdürü Murat Esertürk, Yozgat Polis Meslek Eğitim Müdürü Zafer Kişi ve beraberindeki heyet gün boyu etkinliklere devam etti.

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ

FOTO GALERİ

Yozgat

Yozgat Haber

Yozgat Son Dakika

Yozgatspor