Aydıncık'ın 7 Harikası

Okuduğunuz haber
POLİS KILIĞINDA DOLANDIRICILIK

Kurusıkıyla kuyumcu soygunu!

Anasayfa   /    Güncel    /    Polis kılığında dolandırıcılık

Polis kılığında dolandırıcılık

Kendisini polis olarak tanıtarak yankesicilik yapan bir şahıs Yozgat Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Yankesicilik Dolandırıcılık Büro Amirliği ekiplerince yakalandı.

GÜNCEL      02 Ekim 2021 - 17:28     0

Polis kılığında dolandırıcılık

    
Yozgat Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Yankesicilik Dolandırıcılık Büro Amirliği ekiplerince Yozgat Şehirlerarası Otobüs Terminalinde yapılan denetimlerde durumundan şüphelenilen M.A (20) isimli şahsın elinde bulunan poşet içerisinde yüklü miktarda para bulunduğu ve bu paralarla birlikte Şanlıurfa iline hareket eden otobüse binmek üzere iken şahıs incelenmek üzere durduruldu. Yapılan araştırmalar neticesinde şahsın elinde bulunan  poşet içerisinde  188.175 TL (yüz seksen sekiz bin yüz yetmiş beş Türk Lirasi) parayı aynı gün Sinop ilinde müşteki yaşlı bir bayanı kendisini Polis olarak tanıtmak sureti ile müştekinin terör örgütü ile bağlantısının bulunduğu, terör örgütüne operasyon yapacaklarını, bu sebeple parasını güvence altına almak için kendilerine vermesi gerektiği yönünde korku ve baskı uygulamak sureti ile müştekiyi dolandırarak poşet içerisinde müştekinin ikametinde paraları aldıkları tespit edilmiş ve Yozgat Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde soruşturma başlatılarak 188.175 TL (yüz seksen sekiz bin yüz yetmiş beşTürk Lirası) paraya sahibi olan müştekiye teslim edilmek üzere el konulmuş, şüpheli M.A. (20) isimli şahıs hakkında Nitelikli Dolandırıcılık ve Kamu Görevini Usulsüz olarak Üstlenme suçlarından tahkikat evrakı tanzim edilerek şüpheli gözaltına alınmış 02.10.2021 günü Yozgat Cumhuriyet Başsavcılığına sevk edilmiştir.

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ

FOTO GALERİ

Yozgat

Yozgat Haber

Yozgat Son Dakika

Yozgatspor