Temizlik imandan mı insandan mı?

Okuduğunuz haber
PLAY-OUT MAÇI 15 NİSAN'DA

PLAY-OUT MAÇI BUGÜN

Anasayfa   /    Spor    /    Play-out maçı 15 Nisan'da

Play-out maçı 15 Nisan'da

Yozgat'ı BAL Ligi'nde temsil edecek takımın belirleneceği maçın tarihi belirlendi. Belediye Bozokspor ve Sorgun Belediyespor, 15 Nisan Cuma günü saat 15.00'te oynanacak olan play-out maçında karşı karşıya gelecek kazanan takım Yozgatspor ile BAL liginde mücadele etme hakkını kazanacak.

SPOR      11 Nisan 2022 - 17:59     0

Play-out maçı 15 Nisan'da

Bölgesel Amatör Lig’e şampiyonluk parolası ile başlamasına Yozgatspor’un altında kalan Sorgun Belediyespor ile Birinci Amatör Küme’yi şampiyon bitiren Belediye Bozokspor kozlarını 15 Nisan Cuma günü saat 15.00’te oynanacak maçta paylaşacak. Yozgatspor’un ardından spor camiasının tüm dikkatlerini üzerine çeken maçtan galibiyetle ayrılan takım yeni sezonda Yozgat’ı BAL Ligi’nde temsil etme hakkı kazanacak.

BAL Ligi’ne katılacak takımı belirleyecek maçın oynanacağı tarihin belirlenmesi için iki kulübün başkan ve yöneticileri bir araya geldi.

TARİH BELİRLENDİ

Amatör Liglerde 50’den az takımı olduğu için bu sezon Yozgatspor’un şampiyon olamaması nedeniyle Amatör Ligde 2 takımla temsil edilecek olan Yozgat’ın hangi takımının yoluna devam edeceğinin belirleneceği maçın tarihi belirlendi. ASKF binasında yapılan toplantıya Yozgat Bozokspor Kulübü adına Belediye Başkan Yardımcısı Murat Tanışman, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Şube Müdürü Özgür Akgün, ASKF Başkanı Hakan Bektaş, Futbol İl Temsilcisi Alpaslan Demir ve Sorgun Belediyespor adına da Kulüp Başkanı Ergin Gül ve İl Emniyet Müdürlüğü adına bir yetkili katıldı.

Futbol İl Temsilcisi Alpaslan Demir’in BAL Ligi’ne yükselme maçı talimatını okumasıyla başlayan toplantıda her iki takım yöneticilerinin hem tarih hem de taraftar ve alınacak güvenlik tedbirleri hakkındaki fikirlerine başvuruldu. Centilmence, sorunsuz ve Yozgat’a yakışır bir maç oynanması dileklerini ileten iki Başkan maçın 15 Nisan tarihinde oynanmasını kararlaştırdı. Tribünlere taraftar alınması konusu ise maç öncesinde yapılacak bir toplantıda belirlenecek.  

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ

FOTO GALERİ

Yozgat

Yozgat Haber

Yozgat Son Dakika

Yozgatspor