Hedef 2002 ruhu

Okuduğunuz haber
PERİLERE EKİNCİ'DEN DESTEK

Yozgatspor'dan sıkı prova!

Anasayfa   /    Spor    /    Perilere Ekinci'den destek

Perilere Ekinci'den destek

SORGUN Belediye Başkanı Erkut Ekinci Kadınlar Hentbol Birinci Ligi’nde mücadele eden Yozgat Aile ve Sosyal Politikalar Gençlikspor takımına moral ziyaretinde bulunup, destek konusunda üzerine düşeni yapma sözü verdi.

SPOR      18 Ocak 2021 - 16:30     0

Perilere Ekinci'den destek

SORGUN Belediye Başkanı Erkut Ekinci Kadınlar Hentbol Birinci Ligi’nde mücadele eden Yozgat Aile ve Sosyal Politikalar Gençlikspor takımına moral ziyaretinde bulundu. Rıza Kayaalp Spor Salonunda Pazar günü Polatlı Belediyespor ile oynayacağı müsabakanın hazırlıklarını Antrenör Enis Atmaca gözetiminde sürdüren Yozgat Aile ve Sosyal Politikalar Gençlikspor takımının dünkü antrenmanına katılan Sorgun Belediye Başkanı Erkut Ekinci ve Sorgun Belediyespor Kulüp Başkanı Ergin Gül, sporcular ile bir süre sohbet etti. Daha sonra takım kaptanı Hilal Doğan’a çiçek taktim eden Ekinci, sporculara Sorgun Belediyespor Voleybol takımının atkısını verirken tatlı ikramında da bulundu. Kulüp Başkanı Musa Saydam’dan takım hakkında bilgi alan Ekinci takıma destek noktasında üzerine düşen ne varsa yapacağını söyledi. Tamamı Yozgatlı oyunculardan kurulu olan Yozgat Aile ve Sosyal Politikalar Gençlikspor takımının başarısını kutlayan Ekinci, her zaman Yozgat Aile ve Sosyal Politikalar Gençlikspor takımını takip ettiğini, ilk defa mücadele ettikleri bu ligde 10’uncu sırada yer almanın da bir başarı olduğunu ifade etti.

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ

FOTO GALERİ

Yozgat

Yozgat Haber

Yozgat Son Dakika

Yozgatspor