Okuduğunuz haber
PERİLER GALİBİYETİ HATIRLADI

Deva'dan gövde gösterisi

Anasayfa   /    Spor    /    Periler galibiyeti hatırladı

Periler galibiyeti hatırladı

Kadınlar Hentbol Birinci Ligi’nde mücadele eden Yozgat Aile ve Sosyal Politikalar Gençlikspor takımı Ordu Recep Kara Spor Salon’unda Ordu Gençlerbirliği ile oynadığı müsabakayı 35-13 kazanarak ligdeki ilk galibiyetini aldı.

SPOR      22 Kasim 2020 - 16:59     0

Periler galibiyeti hatırladı

Kadınlar Hentbol Birinci Ligi’nde mücadele eden Yozgat Aile ve Sosyal Politikalar Gençlikspor takımı Ordu Recep Kara Spor Salon’unda Ordu Gençlerbirliği ile oynadığı müsabakayı 35-13 kazandı. Yedek oyuncuları bulunmadan çıktığı müsabakada Hilal 17 gol ile yıldızlaşırken, Yozgat Aile ve Sosyal Politikalar Gençlikspor takımı Ordu Gençlerbirliği takımı karşısında müsabakanın ilk yarısını 15-6 önde tamamladı. Müsabakanın ikinci yarısında da üstünlüğü koruyan temsilcimiz Ordu Gençlerbirliği takımını 35-13 farklı bir skor ile yenerek ligdeki ilk galibiyetini de aldı.

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ

FOTO GALERİ

Yozgat

Yozgat Haber

Yozgat Son Dakika

Yozgatspor