Sınırları çizen kadın

Okuduğunuz haber
PARAMIZ ÇÖPE GİTMESİN

Parti mi aday mı?

Anasayfa   /    Siyaset    /    Paramız çöpe gitmesin

Paramız çöpe gitmesin

Türkiye’nin içerisinde bulunduğu ekonomik sıkıntıları göz önüne alan vatandaş, seçim dönemlerinde yapılan propaganda çalışmalarına sınırlama getirilmesini önerdi.

SİYASET      10 Ocak 2019 - 21:28     0

Paramız çöpe gitmesin

Türkiye’nin içerisinde bulunduğu ekonomik sıkıntıları göz önüne alan vatandaş, seçim dönemlerinde yapılan propaganda çalışmalarına sınırlama getirilmesini önerdi. Siyasi partilerin parti bayrakları, afişler asarak görüntü kirliliğinden başka bir şey yapmadığına, bu şekilde devletin kendilerine verdikleri kaynakları kötüye kullandıklarını belirten vatandaşlar, içerisinde bulunan ekonomik sıkıntılar göz önüne alınarak bu kaynakların farklı alanlarda kullanılmasını talep ettiler. 
Mart ayında yapılacak yerel seçimler öncesinde yaşanılan ekonomik sıkıntılardan daralan vatandaş, partilerin izleyeceği yolu merak etmeye başladı. 
AK PARTİ KARAR ALDI
Hatırlanacağı üzere Başkan Recep Tayyip Erdoğan AK Parti’nin Aralık ayı içerisinde yapılan Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısı’nda seçimlerde her yere asılan parti bayrakları ve seçim otobüslerinin görüntü ve gürültü kirliliğine yol açtığını anlatarak, 31 Mart seçimlerinde AK Parti’nin bu konuda duyarlı davranacağını belirtmişti. Başkan Erdoğan’ın “İnsana saygılı bir seçim kampanyası yürütme kararı aldık. Kampanyalarımız boyunca görüntü ve gürültü kirliliği yapmayacağız. Belirlenen saatler dışında asla otobüs dolaştıramayacaklar” sözüne şu ana kadar karşılık veren olmadı.  
PARAMIZ ÇÖPE
GİTMESİN
Vatandaşlar ülkenin içerisinde bulunduğu ekonomik sıkıntılar göz önüne alınarak siyasi partilerin afiş, bayrak asmayarak, propaganda çalışmalarını abartılı bir şekilde yapmadan tasarrufa gidilebileceği düşüncesi taşıyor. 
Bunun yanı sıra görüntü ve gürültü kirliliğinin de azaltılması bakımından siyasi partilerin duyarlılık göstermesini bekleyen vatandaşların istemi gerçek olursa o zaman hem ekonomik açıdan kazanç elde edilmiş, hem de önümüzdeki seçimler için de önemli bir adım atılmış olacak. Ekonomiye farklı bir şekilde kazandırılacak bu paralar piyasalardaki sıkıntıların da biraz olsun hafiflemesine yardımcı olacak. 
 

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ

FOTO GALERİ

Yozgat

Yozgat Haber

Yozgat Son Dakika

Yozgatspor