Taşkın'dan kutlama

Okuduğunuz haber
ÖZTÜRK'TEN YENİ YIL MESAJI

TSO'dan kutlama

Anasayfa   /    Güncel    /    Öztürk'ten yeni yıl mesajı

Öztürk'ten yeni yıl mesajı

Yozgatlı Sanayici ve İşadamları Derneği Başkanı Erdal Öztürk, 2023 yılının Yozgat halkına, Türk Milletine, tüm insanlığa, huzur, sağlık ve bereket getirmesini temenni etti.

GÜNCEL      31 Aralik 2022 - 22:17     0

Öztürk'ten yeni yıl mesajı

Yozgatlı Sanayici ve İşadamları Derneği Başkanı Erdal Öztürk, mesajında şu görüşlere yer verdi: "2022 yılı sona ererken ,Birlik ve beraberlik içersinde 2023 yılına gireceğiz inşallah. Tüm dostlarımız, hemşerilerimiz ve yüce Türk milleti ile birlikte, Cumhuriyetimizin 100.yılını kutlayacak olmamızın vermiş olduğu sevinç ve gururla birlikte kutlayacağımız 2023 yılının ülkemize, aziz milletimize ve tüm insanlığa hayırlar getirmesini diliyor, yeni yılın hepimiz için sağlık, afiyet, huzur, esenlik ve barış içinde geçireğimiz başarılarla dolu bir yıl olmasını temenni ediyorum.

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ

FOTO GALERİ

Yozgat

Yozgat Haber

Yozgat Son Dakika

Yozgatspor