KAYALAR YOZGAT’TAN MI ADAY?

Okuduğunuz haber
ÖZTÜRK'TEN İSRAİL'E KINAMA!

Yozgatspor puana hasret!

Anasayfa   /    Güncel    /    Öztürk'ten İsrail'e kınama!

Öztürk'ten İsrail'e kınama!

YOSİAD Başkanı Erdal Öztürk, Ramazan-ı Şerif’in her senesinde olduğu gibi yine kural tanımayıp Mescid-i Aksa’da bulunan Kıble Mescidi’nde ibadet eden Filistinlilere saldıran İsrail’i kınadı.

GÜNCEL      05 Nisan 2023 - 17:07     0

Öztürk'ten İsrail'e kınama!

YOSİAD Başkanı Erdal Öztürk, Ramazan-ı Şerif’in her senesinde olduğu gibi yine kural tanımayıp Mescid-i Aksa’da bulunan Kıble Mescidi’nde ibadet eden Filistinlilere saldıran İsrail’i kınadı. Yapılan bu saldırının insanlık adına da büyük utanç kaynağı olduğuna dikkat çeken Öztürk, bir an önce bu saldırıların durdurulmasını istedi.  

İsrail’in yıllardır zulmune seyirci kalanların da en az onlar kadar suçlu olduğuna vurgu yapan YOSİAD Başkanı Erdal Öztürk,  "İsrail güvenlik güçlerinin ilk kıblemiz olan Mescid-i Aksa'ya yaptığı saldırıyı lanetliyoruz. Kudüs'ün ve Mescid-i Aksa'nın dini ve tarihi statüsünü değiştirmeye yönelik her türlü girişimin karşısında olmaya devam edeceğiz. Saldırıların derhal durdurulması ve Kudüs'te ibadet özgürlüğünün korunmasını talep ediyor. Başta tüm İslam dünyasını, insanı önceleyen dünyadaki tüm sivil toplum kuruluşlarını, insan hakları savunucularını ve bu hakları destekleyen devletleri, Mescid-i Aksa’ya yönelik bu saldırılara sessiz kalmayıp gereken tüm adımları atmaya davet ediyoruz.” dedi.

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ

FOTO GALERİ

Yozgat

Yozgat Haber

Yozgat Son Dakika

Yozgatspor