SMMMO'dan Kandil kutlaması

Okuduğunuz haber
ÖZKAN EDREMİTSPOR'LA ANLAŞTI

İttifak'ın adayı Kılıçdaroğlu

Anasayfa   /    Spor    /    Özkan Edremitspor'la anlaştı

Özkan Edremitspor'la anlaştı

Yozgat Belediyesi Bozokspor’dan ayrıldıktan sonra birçok takımdan teklif almasına rağmen kabul etmeyen Polat Özkan, Bölgesel Amatör Lig (BAL) 12. Grup takımlarından 1966 Edremitspor’un yeni teknik direktörü oldu.

SPOR      06 Mart 2023 - 20:40     0

Özkan Edremitspor'la anlaştı

Yimpaş Yozgatspor, Yozgatspor’da, Yemenoğlu Yozgatspor takımlarında henüz çok genç olmasına rağmen oldukça başarılı bir grafik yakalayarak birçok takımla adı geçen ve geçtiğimiz sezon Yozgat Bozokspor’la anlaşan ancak kısa bir süre sonra görevi bırakmak zorunda kalan Polat Özkan, uzun yıllar sonra başka bir şehre giden ilk teknik adam oldu. Bozokspor’dan ayrıldıktan sonra birçok takımdan teklif almasına rağmen kabul etmeyen Özkan, Bölgesel Amatör Lig (BAL) 12. Grup takımlarından 1966 Edremitspor’un yeni teknik direktörü oldu.

Lige oldukça iddialı başlamasına rağmen geride kalan haftalar içerisinde aldığı istikrarsız sonuçlarla hedeflerinden uzaklaşan, çok az da olsa düşme korkusu yaşayan Erdemitspor’la 1,5 yıllık sözleşmeyi imzalayan Özkan, zorlu bir grupta zorlu bir göreve talip olduklarını söyledi. Bu yıl için kalan haftalarda en iyi sonuçları alarak ligi en iyi yerde kapatmak için çaba sarf edeceklerini belirten Özkan, “Kulüp Başkanımız ve Yönetimiyle yaptığı görüşmede hedefimizi gelecek sezon şampiyon olmak üzerine oluşturmuş bulunuyoruz. Bu sezondan başlayarak gelecek yılın planlarını yapacağız. Ben buraya Yozgat’ı en iyi şekilde temsil etmek, Yozgatlı antrenörlerin de bu sektörde neler yapabileceğini göstermek için geldim. Allah’ın izni ve yapacağımız doğru işlerle hedeflerimize ulaşacağımızdan kuşkumuz yok. Bu anlaşmanın her iki tarafa da hayırlı olmasını temenni ediyorum” dedi.

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ

FOTO GALERİ

Yozgat

Yozgat Haber

Yozgat Son Dakika

Yozgatspor