Bisikletini al gel!

Okuduğunuz haber
OTONOMİ FUARIN GÖZDESİ

KPSS şaibelerle dolu!

Anasayfa   /    Ekonomi    /    OTONOMİ Fuarın gözdesi

OTONOMİ Fuarın gözdesi

Tuncerler Grup tarafından hayata geçirilen OTONOMİ Yozgat Projesi, Sorgun’da gerçekleştirilen “Yapı, İnşaat ve Gayrimenkul Fuarı”nda yerini aldı. 95.000 metrekarelik bir alana kurulan projenin fuarda sergilenen maketi de ziyaretçilerin gözdesi oldu. 

EKONOMİ      04 Agustos 2022 - 16:56     0

OTONOMİ Fuarın gözdesi

Bölgenin en büyük Projesi Yozgat OTONOMİ yapı ve inşaat fuarında görücüye çıktı

Tuncerler Grup tarafından hayata geçirilen OTONOMİ Yozgat Projesi, Sorgun’da gerçekleştirilen “Yapı, İnşaat ve Gayrimenkul Fuarı”nda yerini aldı. 95.000 metrekarelik bir alana kurulan projenin fuarda sergilenen maketi de ziyaretçilerin gözdesi oldu. 
Sorgun Belediye Başkanı M. Erkut Ekinci ve Başkan yardımcıları, Ak Parti Sorgun Merkez İlçe Başkanı Mesut Kılıç ve yönetimi, MHP Sorgun Merkez İlçe Başkanı Zafer Yusuf Kutlusoy ve yönetimi de OTONOMİ standını ziyaret ederek proje hakkında bilgi aldı. Başkan Erkut Ekinci, böyle bir projenin bölgenin ticari hacmine ve istihdamına yapacağı katkının önemini belirterek projenin destekçisi ve takipçisi olacaklarını vurguladılar.
Satışa çıktığı günden itibaren büyük ivme kazanan proje gelecek odaklı düşünenler için prestijli bir yatırım olacak. Ticari turizmi canlandıracak olan OTONOMİ Yozgat Projesi: otomobil showroomları, oto servis alanları, noter, banka şubeleri, otel ve AVM ile ekonomi ve istihdama da büyük katkı sağlayacak. İstihdam olanağının yanı sıra 52 İli birbirine bağlayan bir güzergahta olması, yüksek hızlı tren hattı, 2. Organize Sanayi Bölgesi ve Yozgat Havalimanına yakınlığıyla da bölgenin ilk ve en özel yapılanması olarak dikkat çekiyor. Haftanın her günü hizmet verecek olan OTONOMİ Yozgat, oluşturacağı sinerji, ekonomiye katacağı katma değer, iş gücü ve sağlayacağı prestij ile yeni bir ticari yaşam merkezi olacak.
CUMHURBAŞKANI YARDIMCISI FUAT OKTAY’A

ADALET BAKANI BEKİR BOZDAĞ’A VE MİLLETVEKİLLERİNE TEŞEKKÜR 
Proje sahipleri; başta Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay ve Adalet Bakanı Bekir Bozdağ olmak üzere, Ak Parti Yozgat Milletvekili Yusuf Başer’e, MHP Yozgat Milletvekili İbrahim Etem Sedef’e, CHP Yozgat Milletvekili Ali Keven ve tüm siyasilere projeye başından beri verdikleri büyük destek için teşekkür etti.

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ

FOTO GALERİ

Yozgat

Yozgat Haber

Yozgat Son Dakika

Yozgatspor