Şehidin var Yozgat

Okuduğunuz haber
ÖRNEK BİRLİKTELİK

Bozok'ta Karadağ dönemi

Anasayfa   /    Spor    /    Örnek birliktelik

Örnek birliktelik

Hakem ve gözlemciler, iftar yemeğinde manevi havayı birlikte teneffüs etme fırsatı buldular

SPOR      24 Mayis 2019 - 18:02     0

Örnek birliktelik

Yoğun ve yorucu bir sezonun son günlerine yaklaşan hakem ve gözlemciler, TFFHGD

Yozgat Şubesi tarafından geleneksel hale gelen iftar yemeğinde bir araya geldi. Son yıllarda sayıları artan, Yozgat’ı il dışında da başarıyla temsil eden camianın biz büyük bir aileyiz mesajı verdiği, birlik ve beraberlik adına örnek görüntülerin yaşandığı iftarda manevi havayı teneffüs eden hakem ve gözlemciler, sorunlarını da konuşma imkanı buldular.

Türkiye Faal Futbol Hakemleri ve Gözlemcileri Derneği Yozgat Şubesi tarafından geleneksel hale getirilen iftar yemeği önceki gün bir restauranta büyük bir katılımla yapıldı.

BÜYÜK BİR AİLE

OLDUKLARINI GÖSTERDİLER

Hakem ve gözlemciler birlik ve beraberlik konusunda çok iyi bir örnek teşkil etti. Eski, yeni birçok hakem ve gözlemcinin iştirak ettiği, Kırıkkale’den de konukların daveti geri çevirmediği iftar yemeğine Vali Yardımcısı Şükrü Çakır, Belediye Başkan Yardımcısı Hasan Erol, Gençlik ve Spor İl Müdürü Rasim Parlak, ASKF Başkanı Hakan Bektaş, Futbol İl Temsilcisi Mehmet Karakoç, İl Hakem Komitesi Başkanı Serhat Alper, TFFGD Başkanı Adem Nazlı, İl Hakem Komitesi eski başkanı Ahmet Eryaşar, ASKF üyeleri ve basın mensupları iştirak etti. TFFHGD Başkanı Adem Nazlı ve yönetim kurulunun ev sahipliğinin en güzel örneklerini verdiği iftar yemeğinde yapılan konuşmalarda birlik ve beraberliğin önemine Yozgat sporunda yaşanılan olumlu gelişmelere dikkat çekildi.

İFTAR BAHANE

Dernek Başkanı Adem Nazlı, yaptığı kısa konuşmada Ramazan ayının güzelliğini içerisinde olmakta mutluluk duyduğu hakem ve gözlemcilerle paylaşmaktan duyduğu mutluluğu dile getirdi. Vali Yardımcısı Şükrü Çakır başta olmak üzere herkese teşekkür eden Nazlı, “ Bu vesileyle meslektaşlarımıza teşekkür ediyor, şimdiden Ramazan Bayramının ilimize, ülkemize tüm İslam alemine huzur ve barış getirmesini diliyorum" diye konuştu.

Vali Yardımcısı Şükrü Çakır, Belediye Başkan Yardımcısı Hasan Erol, Gençlik ve Spor İl Müdürü Rasim Parlak, ASKF Başkanı Hakan Bektaş, Futbol İl Temsilcisi Mehmet Karakoç, İl Hakem Komitesi Başkanı Serhat Alper yaptıkları konuşmalarda böylesine güzel bir ortamda bir araya gelmenin kendilerini çok mutlu ettiğini belirttiler. İftarda Yozgatspor’un bir üst lige çıkmasının Yozgat sporuna önemli kazanımlar sağlayacağı da ifade edildi.

 

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ

FOTO GALERİ

Yozgat

Yozgat Haber

Yozgat Son Dakika

Yozgatspor