Amatörde gözler play-off'ta

Okuduğunuz haber
OPTİKTE ÇITA YÜKSELDİ

Yozgatspor kredi tüketiyor

Anasayfa   /    Ekonomi    /    Optikte çıta yükseldi

Optikte çıta yükseldi

Sahipliğini Hamdi Erciyas'ın yaptığı 2iz Optik’in açılışı dün yoğun bir katılımla yapıldı. Kalitesi, fiyatları ile katılımcıların beğenisini toplayan Mağaza dizaynı ile de oldukça dikkat çekti.

EKONOMİ      19 Ocak 2020 - 19:12     1

Optikte çıta yükseldi

Oba Optik sahibi Hamdi Erciyas sektördeki kaliteyi biraz daha yükseltti. Sahipliğini yaptığı 2iz Optik’in açılışını Lise Caddesi Beşel Apartmanı altında oldukça kalabalık bir katılımcı topluluğu ile yapan Erciyas, kalite,marka çeşitliliği ve bütçe dostu fiyatlarla  vatandaşa hizmet ettiklerini söyledi.

2iz Optik’in açılışı dün yoğun bir katılımla yapıldı. Kalitesi, fiyatları ile katılımcıların beğenisini toplayan Mağaza dizaynı ile de oldukça dikkat çekti.

2İZ OPTİK AÇILDI

Oba Optik sahibi Hamdi Erciyas optik sektörüne farklılık ve kalite getirmek amacıyla başladığı yatırım çabalarına bir yenisini daha ekledi ve 2iz Optik’le çıtayı biraz daha yükseltti. Lise Caddesi Beşel Apartmanı altında dün yapılan açılışa MHP Milletvekiili Ethem Sedef, MHP İl Başkanı Ferhat Altan, Merkez İlçe Başkanı Tekin Irgatoğlu, il yöneticileri, vatandaşlar ve davetliler katıldı. İl Müftüsü Salih Sezik’in yaptığı dua sonrasında kapılarını resmen müşterilerine açan 2iz Optik hem farklı dizaynı, hem de optik sektöründeki kaliteli ürünleri ile sektöre bakış açısını da değiştirdi. Çalışanları ile açılışa katılan herkesle yakından ilgilenen Hamdi Erciyas, müşteri memnuniyetini hep ön planda tutacaklarını ifade ederek gösterilen ilgiye teşekkür etti.

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

Toplam 1 yorum yapılmış.

Oğuzhan
bunlar ikiz demek mi istemişler 2iz diyerek? :D
4 Yıl önce

GÜNÜN MANŞETLERİ

FOTO GALERİ

Yozgat

Yozgat Haber

Yozgat Son Dakika

Yozgatspor