Karadavut BBP'den aday

Okuduğunuz haber
ÖNCE İTTİFAK!

Asenalar işbaşında

Anasayfa   /    Siyaset    /    Önce ittifak!

Önce ittifak!

Mart ayında yapılacak olan yerel seçimlerin en iddialı iki partisinin adayının buluşması siyasette özlenen tabloyu bir kez daha bizlere yaşattı.

SİYASET      28 Ocak 2019 - 22:22     0

Önce ittifak!

AK Parti Yozgat Belediye Başkan Adayı Celal Köse, MHP seçim karargahına nezaket ziyaretinde bulundu. 
Yozgat’ta 31 Mart yerel seçimleri öncesinde Cumhur İttifakı’nın iki ortağı AK Parti ve MHP arasındaki samimi diyaloglar devam ediyor. AK Parti Belediye Başkan Adayı Celal Köse, Cumartesi günü açılışı yapılan MHP seçim karargahını ziyaret ederek, hayırlı olsun dileğinde bulundu. 
MHP Milletvekili Ethem Sedef, MHP İl Başkanı Ferhat Altan, MHP Belediye Başkan Adayı Mehmet Erdemir tarafından karşılanan Köse, bir süre sohbet etti. Cumhur İttifakı’nın ülkenin bekası için önemine değinilen ziyarette karşılıklı birlik ve beraberlik mesajları verildi. 
MHP Milletvekili Ethem Sedef, “Genel Başkanımız Devlet Bahçeli ve Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan, ülkemizin, milletimizin bekası için bir irade ortaya koydular. Aziz milletimizin de büyük teveccüh gösterdiği bu irade bizim için de bir yol haritası niteliğindedir. Yerelde de genel politikalara uygun olarak teşkilatlarımızın programları olacak, projelerimiz olacak, görevlerimiz olacak. Bunu da inşallah birlik ve beraberlik içerisinde başaracağız” dedi. 
Sedef, 31 Mart yerel seçimlerinin Yozgat için hayırlar getirmesini dileğinde bulundu. 
AK Parti Belediye Başkan Adayı Celal Köse, Cumhur İttifakı’nın ülkenin bekası için gönül ittifakı olduğuna dikkat çekti. Köse, yerel seçimler de Yozgat’ın kazançlı çıkacağına inandığına vurgu yaparak, seçimin hayırlar getirmesini diledi.

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ

FOTO GALERİ

Yozgat

Yozgat Haber

Yozgat Son Dakika

Yozgatspor