Türk Eğitim-Sen Çalıştay'a hazır!

Okuduğunuz haber
OKULLARDA KARNE SEVİNCİ
Anasayfa   /    Güncel    /    Okullarda karne sevinci

Okullarda karne sevinci

İlk ve orta öğretim kurumlarında öğrenim gören binlerce öğrenci için 15 gün sürecek sömestr tatili başladı. Bu süreç zarfında dinlenecek öğrenciler için ders zili 3 Şubat tarihinde yeniden çalacak.

GÜNCEL      20 Ocak 2023 - 12:17     0

Okullarda karne sevinci

Eğitim öğretim yılının ilk dönemi sona ererken, ilk karne heyecanı yaşayan velileri çocuklarıyla birlikte okullara giderek karnelerini aldı. Yozgat Sakarya İlköğretim Okulu 1/E sınıfı öğrencileri de ilk karne heyecanını yaşadı. Okumayı yeni öğrenen ve ilk karnelerini alan öğrenciler notlarını kontrol ederek yakınlarına gösterdi. Çocuklar kadar aynı heyecanı yaşayan veliler de, birinci sınıfın biraz zor olduğunu belirterek, “Bu zorluğu öğretmenimizle birlikte aşıyoruz. Çocuklarımıza büyük emek veren, sürekli onlarla ilgilenen öğretmenimiz Ali Demirci’ye teşekkür ediyoruz” dedi. 1/e sınıfı öğretmeni Ali Demirci de öğrencilere başarılarının devamını dileyerek çok iyi bir tatil geçirmelerini ve ikinci yarıya çok iyi başlamalarını istedi.

Öğrenci Velisi Bilal Yeşilkaya birinci sınıfın okumaya ilk adım olduğunu belirterek, “Birinci sınıf diğer sınıflara göre daha zor. Bu zorluğu öğretmenlerimizle birlikte aştık. Öğretmenimize teşekkür ediyorum. Bütün öğrenci ve öğretmenlere de iyi tatiller diliyorum” diye konuştu.

 

 

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ

FOTO GALERİ

Yozgat

Yozgat Haber

Yozgat Son Dakika

Yozgatspor