Gündem acemi birliği

Okuduğunuz haber
OKULLARA VİRÜS TATİLİ

İYİ Parti Asenası'nı kaybetti

Anasayfa   /    Güncel    /    Okullara virüs tatili

Okullara virüs tatili

Tüm dünyayı etkileyen Corona Virüsü nedeniyle üniversitelerde beklenen tatil kararı 16 Mart'tan itibaren uygulanacak. İlk orta ve liselerde 1 haftalık, üniversitelerde ise 3 haftayı kapsayacak tatil kararı 16 Mart'tan itibaren uygulanmaya başlanacak.

GÜNCEL      12 Mart 2020 - 19:50     0

Okullara virüs tatili

Tüm dünyayı etkileyen Corona Virüsü nedeniyle araştırmalar sürüyor. Milyonlarca vatandaşımızı yakından ilgilendiren durumla ilgili bir son dakika gelişmesi daha yaşandı ve Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın, üniversitelerin tatil edildiğini açıkladı.Kalın'ın açıklaması şöyle: "Korona virüse karşı alınacak önlemler değerlendirildi. Bugüne kadar etkin bir mücadele verdik. - Bu süreci hep beraber atlatmamız önemlidir. Vatandaşlar paniğe kapılmasın. Sorun küresel ama mücadele ulusal. - İlgili kurumlarımızın tavsiyelerinin dikkate alınması önemlidir. - İlk, orta ve liseler, 16 Mart itibarıyla bir hafta tatil edilecek. - Üniversiteler 16 Mart'ta 3 haftalık tatil edilecek. Tatilin nasıl koordine edileceğini YÖK ayarlayacak. Spor müsabakaları uzmanların yaptığı tavsiyeler çerçevesinde Nisan sonuna kadar seyircisiz oynanacak. - Devamında çocuklarımız okula gitmeden evden internet ve televizyondan devam edecekler."

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ

FOTO GALERİ

Yozgat

Yozgat Haber

Yozgat Son Dakika

Yozgatspor