Esertürk'ten seçim uyarısı

Okuduğunuz haber
OKTAY YOZGAT'A GELİYOR

Hızlı Tren Temmuz'da

Anasayfa   /    Siyaset    /    Oktay Yozgat'a geliyor

Oktay Yozgat'a geliyor

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Yardımcısı Fuat Oktay, Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu ile beraber yarın bir dizi programlara katılmak için Yozgat'a gelecek.

SİYASET      04 Haziran 2021 - 15:41     0

Oktay Yozgat'a geliyor

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay, Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu ile beraber Yozgat’a geliyor. İlk ziyaretini Sorgun Hızlı Tren İstasyonuna yapacak olan Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay ve Bakan Karaismailoğlu’nun hızlı tren başta olmak üzere diğer projelerle ilgili müjde niteliğinde açıklamalar yapması bekleniyor. 

Göreve geldiği günden bu tarafa Yozgat'ın komple gelişip, kalkınması için hiçbir fedakarlıktan kaçınmayan, memleketine özel ilgisini her zaman gösteren, yerelden kalkınmanın mimarı olan Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay, yoğun gündeminden bulduğu arayı yine memleketine ayırdı. Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu ile beraber yarın Yozgat’a gelecek olan Oktay'ı burada kalabalık bir heyet karşılayacak. Hızlı tren projesi başta olmak üzere Yozgat ve ilçelerinde devam eden projeleri yerinde inceleyip, bilgiler alacak olan Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay ziyaret turuna Sorgun'dan başlayacak. Saat 12.00'de Sorgun Hızlı Tren istasyonundan start alacak ziyaret turu akşam Yozgat Ak Parti İl Başkanlığında yapılacak olan toplantı ile sona erecek. 

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay'ın Yozgat programı şöyle: 

11:30 – 12:00 Sorgun Hızlı Tren İstasyonuna Varış (Basın Açıklaması)

12:10 – 12:30 Sorgun Millet Bahçesi Alanında İnceleme (Basın Açıklaması)

13:00 – 13:20 Şehit Evi Ziyaret

14:00 – 14:45 AK Parti Sorgun İlçe Başkanlığı Ziyareti

14:55 – 15:10 Yozgat Havalimanı Sahasında inceleme

15:25 – 16:00 Yozgat Valilik Ziyareti

Yozgat ve İlçe Belediye Başkanları ile istişare toplantısı

18:15 – 18:30 AK Parti Yozgat İl Başkanlığı Ziyareti

18:40 – 20:30 AK Parti Yozgat Teşkilat Buluşması

 

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ

FOTO GALERİ

Yozgat

Yozgat Haber

Yozgat Son Dakika

Yozgatspor