Sağlık çalışanları ne olacak?

Okuduğunuz haber
OKTAY PROJELERİN TAKİPÇİSİ

Soylu istifa etti

Anasayfa   /    Siyaset    /    Oktay Projelerin takipçisi

Oktay Projelerin takipçisi

Çekerek ve Mamure Ovaları Sulamaları Ana Boru hattı çalışmaları Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay'ın talimatları ile hız kazandı.

SİYASET      10 Nisan 2020 - 16:34     0

Oktay Projelerin takipçisi

Çekerek ve Mamure Ovaları Sulamaları Ana Boru Hattı Çalışmaları devam ediyor. Çekerek Belediye Başkanı Eyyüp Çakır 'Cumhurbaşkanı Yardımcımız Sayın Fuat Oktay’ın talimatıyla yaklaşık 11 bin hektar tarım arazisinin dahil edildiği “Aşağı Çekerek 1. Merhale Projesi Zile, Maşat, Reşadiye, Çekerek ve Mamure Ovaları Sulamaları Projesi”nin ikinci kısım işinin yapımına bu yıl başlanacak.

Su kaynağı olarak Çekerek Barajı’nın kullanılacağı “Aşağı Çekerek 1. Merhale Projesi Zile, Maşat, Reşadiye, Çekerek ve Mamure Ovaları Sulamaları Projesi” ile toplam 23 bin 430 hektar alanın sulanması hedefleniyor.

Projenin birinci kısım işi kapsamında, ana boru hattının 17 kilometrelik kısmı ile 759 hektar alanın sulama şebekesinin inşaat çalışmaları devam ediyor. 2017’de ihale edilen birinci kısım işinin bugüne kadar yüzde 49’luk bölümü tamamlandı.

TOKİ tarafından yapılacak, 25 projenin bulunduğu ikinci kısım işi için TOKİ ve DSİ arasında geçen ay çerçeve protokolü imzalandı. Bu kapsamda 2020 yılı içinde TOKİ tarafından ihaleler yapılarak çalışmalara başlanacak.

Projelerin devamlılığı ve tamamlanması için tüm gücüyle gayret eden Hemşehrimiz, Gururumuz, Cumhurbaşkanı Yardımcımız Sayın Fuat Oktay beyefendiye ve tüm emeği geçenlere teşekkür ediyorum”  dedi.

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ

FOTO GALERİ

Yozgat

Yozgat Haber

Yozgat Son Dakika

Yozgatspor