Şampiyonluk haftaya

Okuduğunuz haber
OKTAY HEMŞERİLERİ İLE BULUŞTU

Kazalara Çözüm üretecek buluş!

Anasayfa   /    Siyaset    /    Oktay hemşerileri ile buluştu

Oktay hemşerileri ile buluştu

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay, Yozgat’ta esnaf gezisinde bulundu. Oktay’a AK Parti Belediye Başkan Adayı Celal Köse eşlik etti.Esnafların hal ve hatırlarını soran Oktay, vatandaşlardan Celal Köse için destek istedi.

SİYASET      26 Mart 2019 - 19:00     0

Oktay hemşerileri ile buluştu


Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay, Yozgat’ta esnaf gezisinde bulundu. Oktay’a AK Parti Belediye Başkan Adayı Celal Köse eşlik etti.
Esnafların hal ve hatırlarını soran Oktay, vatandaşlardan Celal Köse için destek istedi. Esnaf gezisinin ardından Çapanoğlu Cami etrafında vatandaşlarla çay sohbeti yapan Oktay’a hemşerileri yoğun ilgi gösterdi. 
Bir dizi ziyaretler için Yozgat’ta bulunan Cumhurbaşkanı Yardımcımız Fuat Oktay, hemşerileri ile hasret giderdi. Esnaf ziyareti yapan Oktay’a vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi. Vatandaşlardan Celal Köse için destek isteyen Oktay, Yozgat’a yapılan hizmetlerin süreceğini ifade etti. Öğle namazını Çapanoğlu Cami’nde kılan Oktay ardından caminin yanında bulunan çay bahçesinde vatandaşlar ile sohbet etti.
Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın adayının Celal Köse olduğunu hatırlatan Oktay, “Celal Köse’nin bütün projelerini biliyorum. Hepsine ben destek sağlayacağım. Biz adayımızın sonuna kadar yanındayız. Yozgat’ı el birliği ile 2023 vizyonuna hazırlayacağız. Cumhurbaşkanımızın takdiri Celal Köse olmuştur. Köse çok çalışkan bir arkadaşımızdır. Yozgat için dinamizmini kullanacak. Bizde her zaman yanında olacağız” dedi.
Cumhurbaşkanı Yardımcımız Fuat Oktay’ın ziyaretlerinden memnuniyet duyduklarını ifade eden AK Parti Belediye Başkan Adayı Celal Köse, “Bugün esnaflarımızla vatandaşlarımızla beraberdik. Sağ olsun Cumhurbaşkanı Yardımcımız bizleri hiç yalnız bırakmadı. Her zaman arkamızda gücünü ve varlığını hissettirdi. Bugünde hemşerileri ile buluşan Cumhurbaşkanı Yardımcımız vatandaşlarımızın sorunlarını sıkıntılarını yerinde dinledi” ifadelerini kullandı.

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ

FOTO GALERİ

Yozgat

Yozgat Haber

Yozgat Son Dakika

Yozgatspor