Bozokspor farklı galip

Okuduğunuz haber
OKTAY BAŞKENT'TEN ADAY

Minar kendinden emin

Anasayfa   /    Siyaset    /    Oktay Başkent'ten aday

Oktay Başkent'ten aday

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat OKtay, Ankara 2'inci bölge birinci sıra adayı olarak gösterildi.

SİYASET      22 Mart 2023 - 23:23     0

Oktay Başkent'ten aday

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay’ın nereden aday olacağı yönündeki sorulara son noktayı koydu. Yozgat kamuoyunda ismi sık sık Ak Parti’nin birinci sıra adayı olacağı şeklinde algı oluşturulmaya çalışılsa da Ankara 2’inci bölge 1’inci sıradan aday gösterilen Oktay’ın memleketinden aday gösterilmemiş olması, liste telaşına girenleri bir nebze olsun rahatlattı. Adalet Bakanı Bekir Bozdağ’ın da ve Seçim İşleri Başkan Yardımcısı Yusuf Başer’in de Ankara’dan aday gösterilme ihtimalinin yüksek oluşu, yeni aday adaylarının yolunu büyük ölçüde açtı. Listede ilk sıraya TESKOMB Başkanı Abdülkadir Akgül’ün getirilmesi, bir önceki dönem dördüncü sıradan aday gösterilen Av. İskender Minar’ın da kendisine iyi bir yer bulmasına kesin gözüyle bakılıyor.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan konuya ilişkin yaptığı açıklamada şu görüşlere yer verdi: "Yenilenmeye ve gençleşmeye en açık partiyiz. Arkadaşlarımın hemen hemen her birisini şu anda belli illere adaylar olarak görevlendirdik. Kabindeki 17 isim milletvekili adayı olacak. Yardımcım Fuat Oktay Ankara'dan aday olacak."

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ

FOTO GALERİ

Yozgat

Yozgat Haber

Yozgat Son Dakika

Yozgatspor