Ak Parti'de 4-0 vurgusu

Okuduğunuz haber
OĞUZHAN ARSLAN GÖZYAŞLARIYLA

Minar: "Şehit Ailelerine borcumuz var"

Anasayfa   /    Güncel    /    Oğuzhan Arslan gözyaşlarıyla

Oğuzhan Arslan gözyaşlarıyla

Yaklaşık 20 gün önce bıçaklanarak ağır yaralanan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak vefat eden, sanayi esnaflarından Ethem Arslan'ın oğlu Oğuzhan Arslan son yolculuğuna dualarla uğurlandı.

GÜNCEL      15 Nisan 2023 - 16:06     0

Oğuzhan Arslan gözyaşlarıyla

 

Yozgat eşraflarından sanayinin sevilen esnafı Ethem Arslan’ın oğlu hastanede hemşire olarak çalışan Oğuzhan Arslan son yolculuğuna göz yaşları arasında uğurlandı. Ramazan ayının başlarında yaşanılan bir tartışmanın ardından bonundan bıçaklanan, önce Yozgat’ta ardından da Ankara’da tedavi gören gülen yüzü ile herkesin sevdiği Arslan tüm çabalara rağmen kurtarılamadı.

Çok genç yaşta vefatı ile sadece ailesini ve yakınlarını değil neredeyse tüm Yozgat’a yasa boğan Oğuzhan, Çapanoğlu Büyük Camii’de öğle namazı sonrasında kılınan cenaze namazına müteakiben Sarı Topraklık Mezarlığında annesinin kabrinin yanına defnedildi. Cenaze törenine Belediye Başkanı Celal Köse, AK Parti Yozgat Milletvekili adayı Abdülkadir Akgül, MHP Yozgat Milletvekili adayı Ethem Sedef, CHP adayı Ali Keven, Ak Parti Yozgat İl Başkanı Yusuf Başer, Arslan ailesinin yakınları, Oğuzhan’ın iş arkadaşları ve cemaat katılarak ailenin acısına ortak oldular.

Yozgat SonSöz Gazetesi olarak Merhuma Allah’tan rahmet, babası Ethem Arslan başta olmak üzere tüm ailesine ve yakınlarına başsağlığı dileriz.

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ

FOTO GALERİ

Yozgat

Yozgat Haber

Yozgat Son Dakika

Yozgatspor