Yozgatlıya haksızlık!

Okuduğunuz haber
ÖĞRETMENE SAYGI EYLEMİ YARIN

Öğretmene saygı istediler!

Anasayfa   /    Eğitim    /    Öğretmene saygı eylemi yarın

Öğretmene saygı eylemi yarın

Eğitim İş Yozgat İl Temsilciliği Öğretmene Saygı eylemi kapsamında bugün saat 14.00'te Cumhuriyet Meydanı'nda basın açıklaması yapacak.

EĞİTİM      30 Agustos 2022 - 22:27     0

Öğretmene saygı eylemi yarın

Eğitim-İş, 31 Ağustos’ta şube ve temsilciliklerine “Öğretmene Saygı” pankartı asacak ve tüm illerde kitlesel basın açıklaması yapacak; 1 Eylül’de Burdur, 2 Eylül’de İzmir, 3 Eylül’de İstanbul, 5 Eylül’de Samsun ve 7 Eylül’de Diyarbakır’da eylem düzenleyecek, 9 Eylül’de Anıtkabir’i ziyaret edecek, 5-9 Eylül arasında “Mesleğimiz Onurumuzdur” kokart eylemi ve 12-16 Eylül arasında da “Her Öğretmen Uzmandır” kokart eylemi yapacak. Bu kapsamda Yozgat İl Temsilciliği de yarın saat 14.00’te Cumhuriyet Meydanı’nda yapacağı basın açıklaması ile öğretmenlere sahip çıkılmasını isteyecek.

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ

FOTO GALERİ

Yozgat

Yozgat Haber

Yozgat Son Dakika

Yozgatspor