Meclis'te Sedef etkisi!

Okuduğunuz haber
OCAK'TAN İL BAŞKANLIĞINA

Yozgatspor uzatmada yıkıldı!

Anasayfa   /    Siyaset    /    Ocak'tan İl Başkanlığına

Ocak'tan İl Başkanlığına

Milliyetçi Hareket Partisi'nin Merkez İlçe Kongresi 18 Ekim Pazar günü yapılacak ve tek aday olarak seçime giren Tekin Irgatoğlu yeni İl Başkanı olacak.

SİYASET      16 Ekim 2020 - 15:59     0

Ocak'tan İl Başkanlığına

Milliyetçi Hareket Partisi Merkez İlçe eski başkanı Tekin Irgatoğlu, yeni görevi için gün saymaya başladı. Ocak’tan, Belediye Meclis üyeliğine, İlçe Başkanlığına kadar verilen tüm görevleri layıkıyla yerine getiren Irgatoğlu, 18 Ekim Pazar günü saat 13.30’da yapılacak olan kongrede Partinin yeni il başkanı olarak koltuğa oturacak.

Milliyetçi Hareket Partisi’nin İl Kongresi için geri sayım başladı. 18 Ekim Pazar günü saat 13.30’da Belediye Sinema Salonu’nda yapılacak olan kongreye tek aday olarak katılacak olan Tekin Irgatoğlu zorlu görevi üstlenecek.

KONGRE PAZAR GÜNÜ

Yozgat İl Kongresine Divan Başkanı olarak Çorum Milletvekili Genel Başkan Yardımcısı Mustafa Hidayet Vahapoğlu, Aksaray Milletvekili Ramazan Kaşlı, Malatya Milletvekili Ramazan Celal Fendoğlu ve Yozgat Milletvekili Ethem Sedef olmak üzere 4 milletvekili katılacak. Tek aday olarak katılacağı kongrede yeni il başkanı olarak görev alacak olan Merkez İlçe eski Başkanı Tekin Irgatoğlu, Partinin birçok kademesinde yaptığı görevlerin altından başarıyla kalkmasını bildi. Birleştirici, bütünleştirici ve oldukça mulayım bir kişiliğe sahip olan ve mevcut il başkanı Ferhat Altan’la görev süresi içerisinde çok iyi anlaşan ve Altan’ın Partiye yaptığı katkıları bir adım öteye taşıması beklenilen Irgatoğlu şunları söyledi:

GÖREV KUTSALDIR

 “Birçok kademesinde bugüne kadar görev almaktan şeref duyduğum Milliyetçi Ülkücü Hareket içerisinde ne görev tevdi edildi ise hakkıyla yerine getirmek adına çalıştım. Çocuk yaşlarda içinde bulunduğum Ülkü Ocakları’ndan sonra 2014 yılında yaptığım Belediye Meclis Üyeliği görevine müteakip partimizin Merkez İlçe Başkanlığı görevini devraldım. 2014-2020 yılları arasında 6 yıllık süreçte Milliyetçi Hareket Partisi Yozgat Merkez İlçe Başkanı olarak görev yaptığımız Partimizin il başkanlığı görevi için adaylığımızı açıklamıştık.

EMANETE SAHİP ÇIKMAYA ÇALIŞIYORUZ

Bilindiği üzere görev yaptığımız, yapacağımız makamlar bize bir süre için emanet ediliyor. Bu zamana kadar tarafıma tevdi edilen tüm görevlerde bana emanet olan makamlarda adil, hakkaniyetli ve Ülkücü duruşa yakışır bir şekilde teşkilatıma hizmet etmek için var gücümle çalıştım. Merkez İlçe Kongremizde yaptığım konuşmamda da her zaman davamın ve liderimin emrinde olacağımı dile getirmiştim. Bugün bu görev için aday gösterilmem de benim için büyük bir onur kaynağıdır.

Ülkücü duruş ve dava şuuru ile tüm teşkilatlarımızın da destekleri ile bu kutlu dava adına en iyisini yapmak için çalışacağız. İstiklal için birlik, İstikbal için dirlik.”

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ

FOTO GALERİ

Yozgat

Yozgat Haber

Yozgat Son Dakika

Yozgatspor