Güneş Doğu’dan doğar!

Okuduğunuz haber
NERİMAN BAŞER DUALARLA

Müftüler toplandı

Anasayfa   /    Güncel    /    Neriman Başer dualarla

Neriman Başer dualarla

Ak Parti İl Başkanı Yusuf Başer’in hastalığı nedeniyle uzun zamandır tedavi gören ve fani dünyaya gözlerini yuman eşi Neriman Başer son yolculuğuna dualarla uğurlandı.

GÜNCEL      20 Subat 2022 - 17:01     0

Neriman Başer dualarla

Ak Parti İl Başkanı Yusuf Başer’in hastalığı nedeniyle uzun zamandır tedavi gören eşi Neriman Başer fani dünyaya gözlerini yumdu. Vefatı ile Başer ailesi başta olmak üzere yakınlarını derin bir üzüntüye sevk eden Neriman hanımen cenazesi ikindi vakti Büyük Camii’inde kılınan cenaze namazının ardından Sarıtopraklık Mezarlığı’nda son yolculuğuna uğurlandı. Hayatı boyunca iyilikseverliği, cana yakınlığı ile tanınan, gariplerin yardımına koşan Neriman Hanımın cenaze namazına Adalet Bakanı Bekir Bozdağ, Sosyal Güvenlik ve Çalışma Bakan Yardımcısı Ertuğrul Soysal. Yozgat Valisi Ziya Polat, Ak Parti Milletvekili Yusuf Başer, Belediye Başkanı Celal Köse. Çevre illerin il başkanları, İlçe belediye başkanları, İl Genel Meclis üyeleri, kurum kuruluş müdürleri. Partililer ve vatandaşlar iştirak etti. Cenaze namazı sonrasında Sarıtopraklık aile mezarlığında defnedilen Neriman Başer’in yakınları önce burada ardından da evlerinde taziyeleri kabul ettiler.

Yozgat SonSöz Gazetesi olarak Merhumeye Allah’tan rahmet Yusuf Başer başta olmak üzere ailesine ve yakınlarına başsağlığı dileriz.

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ

FOTO GALERİ

Yozgat

Yozgat Haber

Yozgat Son Dakika

Yozgatspor