Sorgun'da hedef şampiyonluk

Okuduğunuz haber
NARKOTİK AFFETMİYOR!

Vali'den tedbir vurgusu!

Anasayfa   /    Güncel    /    Narkotik affetmiyor!

Narkotik affetmiyor!

Yozgat Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü'nün İstihbarat Şube Müdürlüğü’nün verdiği destekle gerçekleştiridği operasyon sonrasında bir kişi Uyuşturucu veya Uyarıcı Ticareti Yapma ve TCK 191 Kullanmak İçin Uyuşturucu ve Uyarıcı Madde Satın Almak, Kabul Etmek Veya Bulundurmak suçlarından tutuklanarak cezaevine gönderildi.

GÜNCEL      24 Mart 2021 - 16:50     0

Narkotik affetmiyor!

Yozgat Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü başarılı operasyonlarına bir yenisini daha ekledi. , İstihbarat Şube Müdürlüğü’nün verdiği destekle Cumhuriyet Başsavcılığı’nca yürütülen soruşturma kapsamında harekete geçen ekipler,  Y.K. isimli şahsın İstanbul ilinden 34 BN 1*** plaka sayılı otobüs  ile Şefaatli ilçesine uyuşturucu madde getireceği bilgisi üzerine bahse konu otobüs Yerköy ilçesinde 22.03.2021 günü durdurdu.  Otobüs içerisinde bulunan  Y.K. isimli erkek şahıs ve yanında Ü.K. isimli kadın şahısların eşyaları içerisinde yapılan aramalarda 3 parça halinde 480,39 gram toz esrar maddesi ele geçirildi. Şahıslar hakkında TCK 188 Uyuşturucu veya Uyarıcı Ticareti Yapma ve TCK 191 Kullanmak İçin Uyuşturucu ve Uyarıcı Madde Satın Almak, Kabul Etmek Veya Bulundurmak suçlarından yapılan işlemler akabinde, sevk edildikleri adli mercilerce, şüpheli şahıslardan Ü.K. isimli şahıs ADLİ KONTROL şartı ile serbest bırakılırken, Y.K. isimli şahıs TUTUKLANARAK cezaevine teslim gönderildi.

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ

FOTO GALERİ

Yozgat

Yozgat Haber

Yozgat Son Dakika

Yozgatspor