MHP Bahçeli ile yeniden

Okuduğunuz haber
MYK'DA 3 YOZGATLI

Kalbimiz Yozgat için atıyor

Anasayfa   /    Siyaset    /    MYK'da 3 Yozgatlı

MYK'da 3 Yozgatlı

Milliyetçi Hareket Partisi'nin MYK listesinde Sadir Durmaz asil listeden, Sezer Yozgat yedek listeden girerken, Alpgiray Erdemir Disiplin Kurulu listesinde kendisine yer buldu.

SİYASET      18 Mart 2021 - 18:41     0

MYK'da 3 Yozgatlı

Milliyetçi Hareket Partisi’nin önemli isimlerinden, Genel Başkan Yardımcısı hemşehrimiz Sadir Durmaz, Partisinin bugün yapılan Kurultay’ında Genel Başkan Devlet Bahçeli’nin Merkez Yürütme Kurulu listesinde yer aldı. Bir önceki dönemde milletvekili olamamasına rağmen Partinin A Takımında yer alan Durmaz’ın Başkanlık Divanı’nda yer alıp almayacağı, önümüzdeki günlerde belli olacak.

Milliyetçi Hareket Partisi’nin 13’üncü Kurultay’ın da bir başka Yozgatlı Sezer Yozgat yedek listeden MYK’da yer alırken, MHP eski Yozgat Belediye Başkanı, AK Parti Milletvekili, bir önceki dönem Belediye Başkan adayı olan Mehmet Erdemir’in oğlu Alpgiray Erdemir ise Disiplin Kurulu listesinde yer aldı.

 

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ

FOTO GALERİ

Yozgat

Yozgat Haber

Yozgat Son Dakika

Yozgatspor