Erdemir durmak bilmiyor

Okuduğunuz haber
MURAT KÜRÜM İYİLEŞİYOR

STK'lar bağımsız olmalı

Anasayfa   /    Spor    /    Murat Kürüm iyileşiyor

Murat Kürüm iyileşiyor

Kırmızı Siyahlı takımın ilk yarının bitiminde izne giderken kaza geçirerek yaralanan oyuncularından Murat Kürüm'ü Kulüp Yöneticileri hastanede ziyaret etti.

SPOR      28 Aralik 2018 - 16:57     0

Murat Kürüm iyileşiyor

Talihsiz trafik kazası sonucu yoğun bakımdan çıkan Yozgatsporlu oyuncu Murat Kürüm'e Diyarbakır Memorial Hastanesi'nde Kulüp Yöneticisi Ahmet Akgün ve Belediye Özel Kalem Müdürü Ömer Faruk Erbek moral ziyaretinde bulundu. Doktorlarından aldıklarını belirten Kulüp Yöneticisi Ahmet Akgün,  “Çok şükür sağlığı hızlı bir şekilde yerine geliyor. Kolundaki alçılar 1 hafta sonra çıkacak. Kafatasında oluşan ezikler yapılan ameliyat sonucu kapatıldı. Tamamen iyileştikten sonra çenesinden ufak bir operasyon daha geçirecek. Ama bu operasyonun bekletilmesinin futbol sahalarına dönmesine engel teşkil etmediğini doktorlarından öğrendik. Tüm Yozgat camiasına selamları var” dedi.

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ

FOTO GALERİ

Yozgat

Yozgat Haber

Yozgat Son Dakika

Yozgatspor