Taşeron işçiler ne olacak?

Okuduğunuz haber
MUHALEFETE OKTAY GÖNDERMESİ

Gözler bu isimlerde

Anasayfa   /    Siyaset    /    Muhalefete Oktay göndermesi

Muhalefete Oktay göndermesi

AK Parti İl Başkan Yardımcısı Suat Tinel, sosyal medya hesabından 6'lı masaya Cumhurbaşkanlığı yardımcılığını 7 kişinin üstlenecek olmasına gönderme yaptı. Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay'ın tek başına bu görevi yürüttüğüne dikkat çekerek destek veren Tinel, bir bakıma muhalefeti de 'Ti" ye aldı.

SİYASET      09 Mart 2023 - 18:04     0

Muhalefete Oktay göndermesi

Yozgat Ak Parti İl Başkan Yardımcılarından Suat Tinel, altılı masaya Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay üzerinden yüklendi. Onlarca kez toplantı yapmalarına rağmen bir aday çıkartamayan 6’lı Masanın son toplantısından çıkan kararları eleştiren Tinel, zor güç aday çıkartan muhalefet partilerinin genel başkanlarının Cumhurbaşkanı Yardımcılığı görevini üstleneceğine dikkat çekerek, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla hemşerimiz Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay’a tam destek verdi. Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay’ın yaptığı işi 7 kişinin yapacak olmasının aslında 6’lı masanın ülkeyi yönetmekten ne kadar aciz olduğuna da gösterdiğine işaret eden Tinel, “Milletimiz gördüğü bu tablo karşısında bir kez daha bunların ülke yönetemeyeceğine karar vermiştir. 14 Mayıs tarihinde inşallah tarih tekerrür edecek ve Milletimiz bir kez daha 22 yıldır hizmetleri ile Türkiye’yi ihya eden iktidara olan güvenini bir kez daha gösterecektir” dedi.

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ

FOTO GALERİ

Yozgat

Yozgat Haber

Yozgat Son Dakika

Yozgatspor