Bakan Yardımcısı Yozgat'ta

Okuduğunuz haber
MOBESESİZ MAHALLEDE SIR YANGIN!

Aydıncık'ın 7 Harikası

Anasayfa   /    Güncel    /    Mobesesiz mahallede sır yangın!

Mobesesiz mahallede sır yangın!

Eskipazar Mahallesi 1’inci mıntıkada çıkan ve üzerindeki sır perdesi Emniyet tarafından aydınlatılmaya çalışılan yangın akıllara durgunluk veren görüntüleri de beraberinde getirdi.

GÜNCEL      30 Eylül 2021 - 16:57     0

Mobesesiz mahallede sır yangın!

Eskipazar Mahallesi 1’inci mıntıkada çıkan ve üzerindeki sır perdesi Emniyet tarafından aydınlatılmaya çalışılan yangın akıllara durgunluk veren görüntüleri de beraberinde getirdi. Evi tam manasıyla kundaklayan ve amaçları hırsızlık olmayan şahıs ya da şahısların hangi amaca hizmet ettikleri sorusu kafaları karıştırdı. Mobese olmaması nedeniyle rahat hareket eden ve evi kullanılamaz hale getiren kişi ya da kişilerin bu girişimi ev sahibini olduğu kadar mahalle halkını da tedirgin etti.

Mobese bulunmayan mahallelerden biri olan Eskipazar 1’inci mıntıkada bir evde çıkan esrarengiz yangının sır perdesi halen çözülemedi.

KASITLI VE BİLİNÇLİ Mİ?

Yangının çıkış şekli ve eve giren kişi ya da kişilerin izlediği yol kasıtlı bir eylem ihtimalini akla getirdi. Eve hırsızlık için girip girmedikleri konusunda henüz net bir bilgi olmasa da bazı değerli şeyleri çalan ancak evi sistemli bir şekilde yakarak hem mahalle hem de zaman zaman evi kullanan sahiplerine korku salan kişi ya da kişilerin yakalanması ve olayın aydınlatılması için emniyet ekipleri kapsamlı bir çalışma başlattı. İtfaiye raporu henüz belli olmayan evin sahipleri il dışında olduğu için yangını görenlerin bilgi vermesiyle söndürülse de büyük ölçüde tahrip olan evin görüntüsünden çok yakılış şekli sahiplerini endişelendirdi.

MOBESE ŞART

Mahalle halkı ve ev sahibi böylesine düşündürücü bir yangın başta olmak üzere diğer olayların önüne geçmek için mutlak suretle altyapısı hazır olan mobesenin kurulmasını talep ettiler. Bu ve bunun gibi nahoş olayların yaşanıp yaşanmayacağını kimsenin garanti edemeyeceğini, insanların malı bir kenara canlarının bile garantisinin olmadığını belirten mahalle sakinleri, yangının kasıtlı görüntüsünden rahatsız oldular. Bu nedenle bir an önce aydınlatılmasını ve suçluların gerçek amaçlarının ortaya çıkartılmasını kaçınılmaz olduğuna dikkat çeken mahalle sakinleri, Emniyet teşkilatımızın bu olayı aydınlanacağına inançlarının tam olduğunu da dile getirdiler.

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ

FOTO GALERİ

Yozgat

Yozgat Haber

Yozgat Son Dakika

Yozgatspor