Bozokspor tutulmuyor

Okuduğunuz haber
MİTİNG GİBİ AÇILIŞ

Yozgatspor ünvan bıraktı

Anasayfa   /    Siyaset    /    Miting gibi açılış

Miting gibi açılış

Milliyetçi Hareket Partisi Yozgat Belediye Başkan adayının karargah açılışı ve aday tanıtım toplantısını miting havasında gerçekleştirdi.

SİYASET      26 Ocak 2019 - 22:13     0

Miting gibi açılış

Mart ayında yapılacak seçimlere oldukça iddialı hazırlanan Milliyetçi Hareket Partisi, Yozgat ve ilçe belediye başkan aday tanıtım ve il merkezi seçim karargahı açılışını miting havasında gerçekleştirdi. Oldukça yoğun bir katılımın gerçekleştiği karargah açılışına gösterilen ilgi ve genel seçimlerde yaşanılan birliktelik Partinin iddiasını net bir şekilde ortaya koymak için yeterli oldu.

MHP Yozgat İl Başkanlığı tarafından düzenlenen Karargah Açılış Töreninde Yozgat ve 13 İlçe ve belde belediye başkan adaylarının tanıtımı yapıldı.

KARARGAH AÇILIŞINA YOĞUN KATILIM

Yoğun katılımın olduğu gözlenen Aday Tanıtım ve açılış programına; MHP Grup Başkanvekili Muhammed Levent Bülbül, MHP Ordu Milletvekili Cemal Enginyurt, MHP Aksaray Milletvekili Ramazan Kaşlı, Çankırı milletvekili Ahmet Bukan,  MHP Kırıkkale eski Milletvekili ve Sağlık Bakanı Osman Durmuş, eski Ankara il başkanlarından Ankara Milletvekili Hayrettin Özdemir, Kahramanmaraş Milletvekili Mehmet Akif Paksoy, Adana eski Milletvekili Yılmaz Tankut, Osmaniye eski Milletvekili Hakan Coşkun, Kırşehir Milletvekili Metin Çobanoğlu, eski milletvekili Ahmet Erol Ersoy,  İl Başkanı Ferhat Altan, Merkez İlçe Başkanı Tekin Irgatoğlu, ilçe başkanları ve partililer katıldı.

IRGATOĞLU: SÖZ KONUSU VATANSA GERİSİ TEFERRUAT

MHP Merkez İlçe Başkanı Tekin Irgatoğlu, yaptığı açılış konuşmasında MHP’nin söz konusu vatan olduğunda tarafını her zaman devletinden ve milletinden yana seçtiğini söyledi. Irgatoğlu, “Vatan sevdasını her zerresinde hisseden ve bu sevda uğruna 50 yıldır bedel ödemekten kaçınmayan ülkücü hareket söz konusu vatan olduğunda tarafını her zaman devletinden ve milletinden yana seçmiştir. Bu seçimin en net örneği yakın zamanda kurduğumuz ve arkasında dimdik durduğumuz Cumhur ittifakıdır. Hemşerilerimiz bu seçim döneminde bu dik duruşunda taviz vermeyen MHP’yi oyları ile ödüllendirecektir. MHP Türk siyasi tarihinde birçok başarıya imza atmıştır. Efsane isimlerin bulunduğu büyük ve kutlu harekettir. Yozgat’ta da efsane başkan Mehmet Erdemir Beyi aday göstermiştir. Tüm belediye başkan adaylarımıza çıkmış oldukları bu yolda başarılar diliyorum.”dedi.

SEDEF: “BİZLER GECE GÜNDÜZ

YOZGAT İÇİN ÇALIŞIYORUZ”

MHP Yozgat Milletvekili Ethem Sedef yaptığı konuşmada, 24 Haziran’da Yozgatlıların desteği ile milletvekili olarak kendisini meclise gönderdiklerini belirterek, o günden beri gece gündüz Yozgat ve Yozgatlılar için çalıştıklarını söyledi. Milletvekili Sedef, “MHP’nin 50’inci yılında Yozgat olarak Yozgat yiğitleri olarak MHP’ye her zaman onur ve güç verdiniz. Sizlerin varlığı bizim dimdik durmamıza vesile oluyor. Sizlerin varlığı Türk Düşmanlarını korkutuyor. Yozgat 4-0 verdi iktidar partisine. Ama beklediği hizmeti alamadı. 24 Haziran seçimlerinde sizler bizlere güvendiniz oylarınızla meclise gönderdiniz. Bizlerde o gün bugündür gece gündüz Yozgat için çalışıyor ve çabalıyoruz. Biz Yozgat’ın milletvekili olduk ve kapımızı ve gönlümüzü bütün Yozgat’a açtık. Gece gündüz demeden hizmetleri yerine getireceğiz. Sizlere güvencimiz tam. Sevilen ve sayılan adaylarla yola çıktık. 31 Mart’ta onların arkasında durun. Onlara nasıl güç birliği yapılır gösterelim. Bizler vatanımız ve milletimiz için her türlü fedakarlığı yaptık. MHP 2014 yılında bir tane ilçe belediyesi kazandı. Birçoğunda da çok az farkla belediyeler kaybettik. Ama bugün her zaman bir şeyi söyledik. Belediyeyi iktidar partisine verirseniz daha çok ödenek ayrılır dediler. Ama 3 dönemdir vatandaşlarımız iktidar partisine veriyor, fazla ödenek nerede göremiyor.

ADAYLARIMIZIN ARKASINDAYIZ

Sarıkaya belediyemiz bugün 14 ilçe arasında Türkiye’de ve Avrupa’da en çok tanınan, hizmetlerini ortaya koyan Türkiye’nin en başarılı ilçe belediye başkanı oluyor. Bunu Yozgat’takiler görmüyor. Benim tavsiyem o ki seçim varken biraz Sarıkaya’ya gidin yapılan hizmetlerden haberiniz olur. Yozgat’ta tarih yazdığımız 1989’da MHP’nin ilk belediyesi Yozgat Belediyesi olarak kazanmış parti ve iliz. İnşallah 89 ruhu ile yeniden yola çıkacağız. Bütün ilçe ve belde belediye başkanlarının arkasında arslanlar gibi duracağız” ifadelerini kullandı.

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ

FOTO GALERİ

Yozgat

Yozgat Haber

Yozgat Son Dakika

Yozgatspor