Okuduğunuz haber
MİNAR'A VEKİL İLGİSİ

İlçelere SEDEF çıkarması

Anasayfa   /    Siyaset    /    Minar'a vekil ilgisi

Minar'a vekil ilgisi

Ak Parti Yozgat Milletvekili adayı İskender Minar esnafın ve vatandaşın sorunların dinledi, seçilmeleri halinde yapacakları çalışmalar hakkında bilgiler verdi.

SİYASET      14 Nisan 2023 - 16:40     0

Minar'a vekil ilgisi

AK Parti Yozgat Milletvekili Adayı Avukat İskender Minar, Yozgat esnafı ve hemşehrileriyle buluşarak gönüllere dokunmaya devam ediyor. 
Yozgat şehir merkezinde AK Parti Yozgat Gençlik Kolları Başkanı Yaşar Taşdemir ile birlikte esnaf ve hemşehrileri bir araya gelen AK Parti Yozgat Milletvekili Adayı Avukat İskender Minar seçim çalışmaları kapsamında ziyaretlerine hız verdi. 
ESNAF VE VATANDAŞLARDAN YOĞUN İLGİ 
Esnaf gezisi esnasında vatandaşların yoğun ilgisiyle karşılaşan AK Parti Yozgat Milletvekili Adayı Av. Minar, Yozgatlı hemşehrilerinin AK Parti teşkilatlarına yoğun ilgi gösterdiklerini belirterek bu ilgiden dolayı çok mutlu olduklarını söyledi. 
“HEMŞEHRİLERİMİZİN YANINDAYIZ” 
Esnafları ve vatandaşları dinleyen, gençlerle sohbet eden Minar, “Yozgat’ımızın her köşesinde AK Parti teşkilatları olarak esnafımızın ve hemşehrilerimizin yanındayız. Onların sorunlarını dinliyor, taleplerine kulak veriyoruz. Aziz milletimizin güveniyle, her zaman yanlarında olduğumuzu hissetirmeye devam edeceğiz” dedi.
 

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ

FOTO GALERİ

Yozgat

Yozgat Haber

Yozgat Son Dakika

Yozgatspor