23 Nisan dönüm noktasıdır

Okuduğunuz haber
MİLLİ RUH YAŞIYOR

YAÇEV'den çocuklara özel

Anasayfa   /    Güncel    /    Milli ruh yaşıyor

Milli ruh yaşıyor

MHP Milletvekili Ethem Sedef, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nı kutladı. Milli birlik ve beraberliğimize göz dikenlere asla müsaade edilmeyeceği mesajını verdi.

GÜNCEL      23 Nisan 2019 - 11:00     0

Milli ruh yaşıyor

Yaklaşık bir asır süredir,  23 Nisan 1920 ruhu ülkemizin her köşesinde yaşamaktadır. Aziz Milletimiz, 15 Temmuz 2016’da verdiği demokrasi mücadelesi ve zaferle,  23 Nisan 1920 ruhunu koruduğunu ve bundan sonra da koruyacağını en açık şekilde ortaya koymuştur. Dünya milletlerine örnek olan, emperyalist güçlerin yenilgisiyle sonuçlandırılan Milli Kurtuluş Savaşımızı; Zaferle taçlandıran ve Türkiye Cumhuriyeti Devletini kuran, kaynağını ve gücünü milletten alan, Başkanlığını Büyük Önderimiz Mustafa Kemal ATATÜRK‘  ün yaptığı Türkiye Büyük  Millet Meclisi‘nin 99. Yılı açılışını ve 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını kutluyoruz.

Ulu önder Atatürk‘ün Türkiye Büyük Millet Meclisi‘nin açıldığı bu günü bayram olarak çocuklara armağan etmesi çocuklara verdiği değerin ve duyduğu güvenin en büyük göstergesidir. 23 Nisan, dünyadaki tek çocuk bayramı olma özelliği de taşıyarak dünya çocukları arasında dostluk, kardeşlik ve sevgi bağlarının pekiştirilmesine katkıda bulunması açısından büyük öneme sahiptir.

Unutulmamalıdır ki; çocuklarımız Türkiye Cumhuriyeti Devleti‘nin teminatıdır ve umudun simgesidir. Türk milletinin çocuklarını mutlu edebilmek, onlara iyi bir gelecek sunabilmek, çocuklarımızı milli ve manevi değerler aşılayarak, topluma faydalı bireyler oluşturmak hepimizin görevidir.

Ulusal Egemenliğimizin bir sembolü olan Türkiye Büyük Millet Meclisi‘nin açılışının 99.Yılını kutladığımız bugün;  Ülkemiz üzerinde emperyalist güçlerce çok büyük oyunlar oynanmaktadır. Çok dikkatli ve tedbirli geçirmemiz gereken günler yaşıyoruz. Ateş çemberine dönmüş ülkemizin sınırlarını çevreleyen ülkeler gözümüzün önündedir.

En karamsar ortamda, en müşkül anlarda bile Türk milletine gücü yetmeyenlerin, bugün yeni macera ve melun yollarla şanslarını bir kez daha denemeye kalkışmaları bu açıdan beyhude bir gayret olacaktır.

TBMM görevinin başındadır, açıktır, Türkiye Cumhuriyeti’nin karargâhı, Türk milletinin ta kendisidir.

İnanıyorum ki, 27’nci Dönem TBMM aynı hissiyat ve görev şuuruyla tarihi ve milli görevini tam ve eksiksiz yerine getirecektir.

Feraseti yüksek büyük Türk milleti, Türkiye Cumhuriyeti Devletini lider ülke olma yolunda desteleyecek ve elinden geleni yapacaktır.

Bu duygu ve düşüncelerle; TBMM‘nin açılışının 99.Yılı nedeniyle, Başta Büyük Önderimiz Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK ‘ü en derin sevgi ve saygıyla anıyor, Büyük Türk Milleti`nin ve sevgili çocuklarımızın 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını kutluyorum.

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ

FOTO GALERİ

Yozgat

Yozgat Haber

Yozgat Son Dakika

Yozgatspor