Deprem sağlıkçıları vurdu!

Okuduğunuz haber
MİLLET İTTİFAKI DESTEK PEŞİNDE

Bahçeli Yozgat'a geliyor

Anasayfa   /    Siyaset    /    Millet İttifakı destek peşinde

Millet İttifakı destek peşinde

Millet İttifakı'na bağlı gönüllü üyeler Cumhuriyet Meydanı'na açtıkları stant ile Yozgat'ta Millet İttifakı’nın Cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu için destek istediler.

SİYASET      19 Nisan 2023 - 17:52     0

Millet İttifakı destek peşinde

Cumhuriyet Meydanı'na açılan destek standına gelen CHP Yozgat Milletvekili ve İYİ Parti ikinci sıra Milletvekili adayı Ali Keven de gönüllülerin çalışmalarına destek verdi.

Kılıçdaroğlu gönüllüleri ev ev dolaşarak, esnafı gezerek broşürler dağıtıp Kemal Kılıçdaroğlu’nun seçim vaatlerini anlatıyorlar. Çalışmalarına Cumhuriyet alanında açtığı stant ile devam eden Kılıçdaroğlu gönüllüleri hem Cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu’na destek istiyorlar hem de seçilmesi durumunda yapacağı çalışmalar hakkında bilgi veriyorlar.

Standı ziyaret ederek Kılıçdaroğlu gönüllülerine destek veren CHP Yozgat Milletvekili ve İYİ Parti ikinci sıra adayı Ali Keven, AKP iktidarı döneminde Yozgat’ın nüfusunun 684 binden 415 bine düştüğünü vurgulayan Keven, ülkeyi idare edenlerin göçü önleme gibi bir düşüncelerinin olmadığını kaydetti. 14 Mayıs’ta yapılacak seçimlerin bir dönüm noktası olacağını dile getiren Keven, 14 Mayısın hem ülkemiz için hem Yozgat için bir milat olacağını söyledi.

Bundan 4-5 sene önce geriye, hatta 9 sene önceye gidildiğinde, AKP’nin Yozgat için çok ciddi vaatlerinin bulunduğuna dikkat çeken Keven, Bunların en başında askeri birlik olduğunu vurguladı. Sadece Cumhurbaşkanının iki kez Yozgat’a geldiğini ve Yozgat’ta, Cumhuriyet Meydanı’nda iki kez Yozgatlıya söz verdiğini hatırlatan Keven, ‘’Hatta birisinde de ‘Acemi birliği size yakışmaz, usta birliği yakışır, söz’ dedi ama aradan 9 yıl geçti ya da daha da fazla geçti, henüz askeri birlik gelmiş değil. Bırakın askeri birliğin gelmesini, söz edenlerden rahatsız oluyorlar, askeri birlikten rahatsız oluyorlar. Bu nedir anlayamadım ama biz ısrarlıyız. Biz, askeri birliği, seçimi kazandıktan sonra mutlaka Yozgatlıya vereceğiz, bunun dönüş yok’’ dedi.

 

 

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ

FOTO GALERİ

Yozgat

Yozgat Haber

Yozgat Son Dakika

Yozgatspor