Bayram kutlaması

Okuduğunuz haber
MHP'YE TECRÜBELİ ADAY

Alarm halindeyiz!

Anasayfa   /    Siyaset    /    MHP'ye tecrübeli aday

MHP'ye tecrübeli aday

Milliyetçi Hareket Partisi'nin 15 Ağustos günü yapılacak olan Merkez İlçe Başkanlığı'na Partinin tanınan isimlerinden Adem Kızılay aday oldu.

SİYASET      04 Agustos 2020 - 17:19     1

MHP'ye tecrübeli aday

Milliyetçi Hareket Partisi’nin 15 Ağustos tarihinde yapılacak olan Merke İlçe Başkanlığı için adaylığını açıklayan ilk isim Adem Kızılay oldu. Partide küçük yaşlardan itibaren aktif görevlerde bulunan, Bozokspor Hentbol Takımıyla Süper Lig tecrübesi yaşayan ve halen Milliyetçi Hareket Partisi Merkez İlçe Başkanlığı yönetim kurulu üyesi olarak başkan yardımcılığını yürüten Kızılay, çok büyük bir aksilik olmazsa il başkanlığı görevine talip olan Tekin Irgatoğlu’nun yerine göreve gelecek.

Yozgat’ın sevilen ve sayılan spor simalarından biri olan Adem Kızılay, MHP Merkez İlçe Başkanlığına adaylığını resmen açıkladı.

BÜYÜK DESTEK GÖRÜYOR

Partide Ülkü Ocaklarından itibaren çeşitli kademelerde görevler üstlenen ve artık yeterince tecrübe sahibi olduğuna inanarak Merkez İlçe Başkanlığına aday olan Adem Kızılay büyük destek görmeye başladı. Halen Milliyetçi Hareket Partisi Merkez İlçe Başkanlığı yönetim kurulu üyesi olarak başkan yardımcılığı görevini yürüten ve ilk günkü heyecanla hizmet etmek için İlçe Başkanlığına aday olduğunu belirten Kızılay, açıklamasında şu görüşlere yer verdi:

KALBİM YOZGAT İÇİN ÇARPIYOR

Yozgat’ı seven, Yozgat’ta yaşayan, burada doğmuş ve büyümüş bir kardeşinizim.

İlk, orta ve lise öğrenimimi Yozgat’ta tamamladım. Sonrasında 19 Mayıs Üniversitesi Beden Eğitimi Öğretmenliği bölümünü kazanarak Samsun’da üniversite öğrenimimi tamamladım. 14 yıl Yozgat’ta özel bir şirket tecrübem oldu. Bildiğiniz gibi ben bir sporcuyum. Maddiyat gözetmeden, Yozgat’a hizmette,Yozgat’ın tanıtımında benim de bir katkım olması düşüncesiyle Bozokspor 2.Lig,1.Lig ve nihayetinde Süper Lig antrenörlüğü yaptım.  Buradaki başarılarımın bir neticesi olarak Milli Takım antrenörlüğü görevlerinde de getirildim. Şimdi ise esnaf olarak yine Yozgat’ımıza, memleketimize hizmet etmekteyim.

MHP VATANA OLAN SEVDAMIN YANSIMASI

Vatanımıza, milletimize, devletimize olan sevdamın bir yansıması olarak gördüğüm Milliyetçi Hareket Partisi’nde, Ülkü Ocakları’nda ; ortaöğretim, lise ve üniversite yıllarımda aktif görevlerde bulundum. Halen Milliyetçi Hareket Partisi Merkez İlçe Başkanlığı yönetim kurulu üyesi olarak başkan yardımcılığı görevini yürütmekteyim.

Bizden önce bu görevlerde bulunan herkesten Allah razı olsun. İlk günkü heyecan, inanç ve azimle Milliyetçi Hareket Partisi Merkez İlçe Başkanlığı’na adayım.

PARTİMİZ GENÇLERE

BÜYÜK ÖNEM VERİYOR

Yozgat Milliyetçi Hareket Partisi, mevcut siyasi partiler içinde en genç milletvekili dahil, tüm teşkilatlarında gençlerin yoğun olarak görev yaptığı tek partidir. Dolayısıyla heyecan,coşku ve enerji her zaman yükselerek devam etmektedir. Genç ve dinamik teşkilatlarımız bitmek bilmeyen enerjileriyle gece gündüz Yozgat için çalışmaya hazırdır.

Nesiller arası köprü vazifesi görmek, yeni nesli anlamak, onların isteklerine ve beklentilerine önem vermek, saygı, sevgi ve hoşgörü çerçevesinde samimiyetle birlik ve beraberliğimizi daha da sağlamlaştırarak görev yapmak istiyoruz.  

AMACIMIZ MİLLETİN

DERDİYLE DERTLENMEK

 Benim ve arkadaşlarımın tek gayesi toplumun her kesimine ulaşmak, dertleriyle dertlenmek, sevinçleriyle sevinmektir. Kapımız da gönlümüz de herkese açıktır.

Türk Siyasi Tarihinin vazgeçilmezi olan Milliyetçi Hareket Partisi daima tavrını ve tarafını Türk Milleti’nden, Türk Devleti’nden yana belirlemiştir.Lafta değil özde,icraatta milletinden ve devletinden yana olduğunu yakın zamanda bir kez daha kanıtlamıştır.

Akılların karıştığı zorlu günlerde Türk Milleti’ne, teşkilatlarına daima yol gösteren Liderimiz SAYIN Dr.Devlet Bahçeli önderliğinde her durum ve şartta göreve hazırız.

Ülkü Ocak’lı olmamızın haklı gururuyla, genç ve dinamik yapımızla, teşkilatlarımızın her kademesinde bizi tanıyan, bize inanan,  ülkücülerin desteğiyle merkez ilçe başkanlığı görevine adayım. 

Allah çıkmış olduğumuz bu kutlu yolda bizleri utandırmasın. “

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

Toplam 1 yorum yapılmış.

Siyahlı ibo
Bu kutlu davaya memleket için vatan için bayrak için ve hizmet için çıkmış olduğun bu kutlu yolda alnının akıyla muaffak olmanı temenni eder başarılar dilerim herşey ülkü yolu hedef turan için yolun açık olsun kardes
4 Yıl önce

GÜNÜN MANŞETLERİ

FOTO GALERİ

Yozgat

Yozgat Haber

Yozgat Son Dakika

Yozgatspor