Gönlümüz bir soframız bir

Okuduğunuz haber
MHP'DEN GÖVDE GÖSTERİSİ!

Cumhurbaşkanı Yozgat'a geliyor!

Anasayfa   /    Siyaset    /    MHP'den gövde gösterisi!

MHP'den gövde gösterisi!

Milliyetçi Hareket Partisi miting havasında gerçekleştirdiği aday tanıtım ve seçim karargah açılışında seçim öncesinde gövde gösterisi yaptı.

SİYASET      15 Nisan 2023 - 18:26     0

MHP'den gövde gösterisi!

Milliyetçi Hareket Partisi’nin kalesi olarak gösterilen illerin başında gelen Yozgat neden kale olduğunu bir kez daha ispat etti. Mayıs ayındaki seçimlere oldukça iddialı hazırlanan ve milletvekili sayısını arttırmayı hedefleyen MHP’nin milletvekili aday ve seçim karargahı açılışı miting havasında gerçekleştirdi. Oldukça yoğun bir katılımın gerçekleştiği karargah açılışına gösterilen ilgi ve birliktelik Partinin iddiasını net bir şekilde ortaya koymak için yeterli oldu.

14 Mayıs’ta yapılacak olan seçimlere oldukça iddialı hazırlanan Milliyetçi Hareket Partisi’nin aday tanıtım toplantısı ve karargah açılışı miting havasında gerçekleştirildi.

MİTİNG GİBİ AÇILIŞ

Cumhuriyet Meydanı içerisindeki parka kurulan çadırı karargah olarak seçen ve vatandaşın rahatlıkla gelmesi için dizayn eden Partinin Milletvekili aday adayları bir kez daha partililer ve vatandaşların karşısına çıktı. Yozgat Belediye Başkanı Celal Köse, Ak Parti İl Başkanı Yusuf Başer ve Merkez İlçe Başkanı Ahmet Gökhan’ın da açılışa katılarak Cumhur İttifakı desteğini verdikleri açılışa gösterilen yoğun ilgi gözlerden kaçmadı. Yozgat İl Başkanı Tekin Irgatoğlu, Merkez İlçe Başkanı Adem Kızılay'ın koordine ettiği, Belediye Başkanları, Milletvekili aday listesine giremeyen, eski yeni Ülkücülerin gelerek Partilerine desteklerini gösterdikleri karargah açılışında Sezer Yozgat, Ülkü Yılmaz, Kazım Ergün ve İbrahim Ethem Sedef birer konuşma yaparak Cumhur İttifakı’nın önemine dikkat çektiler.

KİRLİ İTTİFAKA İZİN VERMEYECEĞİZ

Yozgat halkının bağrına bastığı ve bir kez daha Meclise göndermeye hazırlandığı Ethem Sedef, 14 Mayıs'ta yapılacak seçimlerin Türk milleti için önemli olduğunu belirtti. Türk milletinin ve devletinin bütün düşmanlarının Cumhur İttifakı'nın karşısında saf tuttuğunu ifade eden Sedef, "Ne hazindir ki bütün kirli emeller kendine altılı kumar masasında yer bulmuşlardır. Bu karanlık niyetler aynı hileli noter masasından onay almıştır. Bütün emperyalist talepler yine bu işbirlikçi masada kabul görmüştür." diye konuştu.

KARARIMIZ NET

Cumhuriyet'in ikinci yüzyılının Türk ve Türkiye asrı olacağını söyleyen Sedef, şu ifadeleri kullandı:

"Bizim bu ülkü ve ülke yolunda adayımız belli, kararımız nettir. Cumhurbaşkanı'mız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın tekrar cumhurbaşkanı seçilmesi için var gücümüzle çalışacağız. Partimizin, Gazi Meclis'te en yüksek oranda temsil edilmesi için üç hilal uğruna gecemizi gündüzümüze katacağız. Hem MHP hem de Cumhur İttifakı olarak bıkmadan, usanmadan mücadele edeceğiz."

 

 

 

 

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ

FOTO GALERİ

Yozgat

Yozgat Haber

Yozgat Son Dakika

Yozgatspor